Keď vás však nemožno zaradiť medzi začínajúcich kuchárov, lebo viete, že kyslá smotana sem-tam obsahuje škrob a granátové jablko má čarovnú moc, s cherry paradajkami iste dokážete divy. Určite viete, že v kombinácii s tymianom sú neodolateľné a že pokrájané vyzerajú ešte krajšie. Lenže ako pokrájať väčšie množstvo týchto malých paradajok, neušpiniť si novú zásteru a nebojovať pritom s mačkou, ktorá bola rýchlejšie ako vy a zakotúľanú zeleninu našla skôr? Pozrite si video. A hneď zistíte, ako to zvládnuť ako profík, či ako šéf nedeľného dopoludnia.
Teraz už ste majstri krájania a môžete si pripraviť jednoduchý a pritom vynikajúci recept, mangoldový šalát. Budete potrebovať listy mangoldu bez stopiek, rozpolené paradajky, syr feta, kolieska červenej cibule, kvapku olivového oleja a čili papričku. Voilà!