Práve čítate

Darčeky na poslednú chvíľu

2472  
Zdieľať: 

Darčeky na poslednú chvíľu

Ak ste časovo vyťažení a pod stromček ste ešte nestihli nič nakúpiť, tak sa vám o darčekoch pravdepodobne už zdajú aj nočné mory. Prepadať panike napriek tomu nemusíte, do Štedrého dňa ešte nejaký čas zostáva.

14. 12. 2016 2 min. čítania Redakce
Darčeky na poslednú chvíľu

Horšie to však môže byť s inšpiráciou, ktorá najmä vo vianočnom strese často chýba. V čase najväčšej krízy sa mnohé z nás vrhajú k bezmyšlienkovitým nákupom, ktoré namiesto vytúženej radosti dokážu skôr priniesť pokoj našej duši. Preto vám prinášame trochu inšpirácie, ktorá by vám mohla rozhodovanie uľahčiť a obdarovaných potešiť.

Darčeky pre ženy

Niečo na zahriatie

Štýlové a zároveň hrejivé pončá určite potešia každú ženu. Navyše sa nemusíte trápiť s vyberaním veľkosti! A pončo možno doplniť aj šálom.

DSC_0133

Zima od nôh vás už neprekvapí

Papuče s mäkkou plyšovou podšívkou pre studené zimné večery sú pohodlné a praktické ‒ nezabúdajte, že mať nohy v teple je dôležité. A veľkosť opäť ľahko trafíte od oka.

DSC_0012

Najlepší priateľ ženy

Šperk ‒ klasika, ktorá nikdy neomrzí. Veľkosť prsteňa môže byť zradná, takže si nezabudnite zmerať veľkosť ostatných prstienkov, pri náhrdelníku a náušniciach však tento problém odpadá. Skvelým pomocníkom pre potrebný prehľad v šperkoch môže byť šperkovnica, ktorá pojme všetky dámske klenoty. Na výber máte od šikovných prenosných kufríkov až po uzamykateľnú nástennú skrinku s háčikmi, vrecúškami a praktickým zrkadlom na vonkajšej strane dvierok.

Praktické darčeky, ktoré potešia

Každej kuchárke sa do kuchyne hodí nejaký šikovný pomocník, ktorý jej uľahčí prácu. Záleží už len na vás, či to bude vysokovýkonný mixér, fritéza na hranolčeky alebo niečo úplne iné. A keď už sme v kuchyni, nezabudnite popremýšľať nad súpravou hrnčekov na kávu či menších šálok na espresso.

Darčeky pre mužov

Pre pokojné večery

Vákuová zátka na víno poteší nejedného milovníka vín. Víno nielenže uzavrie, ale po odsatí vzduchu ho uchová aj dlhšie čerstvé. Pripojiť k nej môžete napríklad elektrickú vývrtku v elegantnom kovovom prevedení.

DSC_0192

Byť pánom svojho času

Pánske hodinky ‒ nevyhnutný doplnok pre mužov. Či už vyberiete hodinky s ručičkami alebo digitálne, s koženým alebo kovovým pásikom, úspech je zaručený.

Postaviť snehuliaka alebo sa guľovať? Môžete všetko!

Rukavice, šál, čiapka ‒ skrátka zimné oblečenie, ktoré má doma každý muž, otázka však znie, v akom stave. Nie je už na čase vylepšiť šatník svojho muža a zaobstarať mu štýlovú zimnú výbavu?

DSC_0095

Tieto darčeky ocení každý

S košeľou či opaskom u mužov nikdy nešliapnete vedľa, navyše rovnako ako pri predchádzajúcom bode sa pri ich výbere môžete riadiť vlastným vkusom. Siahať nemusíte len po košeliach a oblečení do spoločnosti, ale napríklad aj po ležérnych svetroch a tričkách s vianočnou či žartovnou potlačou.

DSC_0175

Ak sa vám článok páčil, mohlo by vás tiež zaujímať
ďalšie články