Práve čítate

Nenahrádzajte raňajky raňajším make-upom

2937  
Zdieľať: 

Nenahrádzajte raňajky raňajším make-upom

Určite ste to už niekde čítali: ak chceme vyzerať krásne, máme spať aspoň 8 hodín. Lenže kto má dnes čas na taký dlhý spánok? Ak ráno nemôžete otvoriť oči, päťkrát zaklapnete budík a potom v pokluse do seba nahádžete včerajší rožok a vlejete hrnček kávy len preto, aby ste stihli dvadsať minút pred zrkadlom, zastavte! Vyzerať k svetu a upravene ide totiž aj za oveľa kratší čas. A potom si v pokoji môžete vychutnať nielen lahodnú raňajšiu kávu. Ako na to?

8. 12. 2016 3 min. čítania Alex Fráňová
Nenahrádzajte raňajky raňajším make-upom

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Krásna pleť

Trvá vám nanášanie mejkapu príliš dlho? Vymeňte ho za niečo jemnejšie, napríklad za tónovací krém, ktorá tvári dodá farbu. Stačí ho vmiešať do hydratačného krému a pleť bude žiariť. Existuje veľa produktov, ktoré zvládnu viac krokov naraz ‒ od hydratácie po jemné tónovanie. Napríklad BB alebo CC krémy sú pre uponáhľané rána skvelou voľbou. Pleť chránia, vyživujú aj farebne zjednotia. Ak si však potrpíte na vyššie krytie, vyskúšajte hit tohto roku: tekutý make-up v hubke. Nanášanie je jednoduché, tekutý make-up zamaskuje kadejakú nedokonalosť a vďaka praktickému baleniu líčenie zvládnete aj cestou do práce.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Krémové tiene

Chcete zvýrazniť oči, ale tieňovanie štetcom vám zaberá príliš veľa času? Očných tieňov sa rozhodne vzdávať nemusíte, len si vyberte tiene s krémovou či gélovou textúrou. Namiesto štetca použite vlastné prsty a za pár sekúnd je hotovo. Tiene naneste na celé viečko a prstom rozotrite do stratena. Okrem rýchleho nanesenia majú krémové tiene ešte jedno veľké plus: dlho vydržia! Siahnite po bronzových s jemne kovovým leskom, ktoré vytvárajú na svetle zaujímavé efekty. Nikto nespozná, že ste si oči nalíčili za pár sekúnd!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klenuté oblúky

Viete, čo dodáva tvári výraz, čo ho rámuje, vďaka čomu môžete za sekundu vyzerať úplne inak? Správne tvarované a vykreslené obočie. Už dávno sú preč časy, keď obočie tvorili len dve tenké čiarky ‒ dnes je trendom prirodzenosť. Nechajte svoje obočie rásť, zabudnite na zbesilé vytrhávanie a zvýraznite ho. Najrýchlejším spôsobom je ceruzka, pomocou ktorej jemnými ťahmi dokreslíte chýbajúce chĺpky a zvýrazníte tvar obočia. Uvidíte, že nebudete musieť mať na sebe tony make-upu, stačí len upravené obočie a hneď budete vyzerať k svetu. A ak sa vám každý deň obočie upravovať nechce, zverte sa do rúk odborníkom, ktorí ho vytvarujú a nafarbia a vy budete mať niekoľko týždňov pokoj.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pery na bozkávanie

Zaspali ste, a napriek tomu musíte dnes v práci vyzerať upravene? Vykašlite sa na make-up a povolajte najsilnejšiu zbraň ‒ výrazný rúž! Pretrite si pery nesmrteľnou červenou, jesennou vínovou alebo fialovou, ktorá je súčasným hitom, a nikomu ani nenapadne, že ste svojmu vzhľadu venovali „až 15 sekúnd“ svojho času. Výrazné pery odpútajú pozornosť od kruhov pod očami po prebdenej noci a aj kdejaký vriedok sa vďaka nim razom stratí.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dokonalé kučery

Máte po krk ranného zápasenia so žehličkou či kulmou? Pýtate sa, ako to tie Francúzky robia, že majú hneď po prebudení vlnité vlasy? Odpoveď je jednoduchá! Zapleťte si pred spaním vlasy do voľného vrkoča a ráno sa zobudíte s elegantnými vlnami. Vlasy potom len prestriekajte lakom a môžete vyraziť.

Užite si každé ráno!

Ak sa vám článok páčil, mohlo by vás tiež zaujímať
ďalšie články