Práve čítate

Tipy, ako nosiť koženú bundu

2604  
Zdieľať: 

Tipy, ako nosiť koženú bundu

Vo svojich článkoch stále dookola hovorím o základoch šatníka a jeho organizácii a dnes tomu nebude inak. Nemusíte mať skriňu plnú oblečenia, aby ste vytvorili zaujímavé outfity na rôzne príležitosti. Je to navlas rovnaké ako pri jedle: keď máte dobrý a kvalitný základ, je to hračka, stačí to len niečím okoreniť a je hotovo.

7. 9. 2015 2 min. čítania Simona Švarcová
Tipy, ako nosiť koženú bundu

S oblečením je to podobné, keď ste si vybudovali kvalitný základ šatníka, stačí outfit okoreniť zaujímavým doplnkom, napríklad klobúkom alebo výrazným šperkom, a máte vyhrané.

Dnes to predvediem na ďalšom základe šatníka – čiernej koženej bunde. To je ďalšia vec, ktorá sa veľmi ľahko kombinuje a ktorá, ak je kvalitná, vydrží roky, takže sa do nej netreba báť investovať. Tentoraz som si pripravila tri rôzne outfity, ktoré majú jeden spoločný prvok: čiernu koženú bundu. Všetky outfity som zladila do čierno-bielej kombinácie, napriek tomu je však každý z nich úplne iný a vhodný na inú príležitosť.

1) Klasická kombinácia s džínsami a bielou košeľou

1966

Kombinácia modrých džínsov, bielej košele a koženej bundy nie je ničím výnimočná. Zvolila som džínsy s dierami na kolenách, klasické čierne lodičky a košeľu so zaujímavým detailom − viazaním vo výstrihu. Pretože košeľa má zlaté gombíky, zladila som farbu kovu aj na okuliaroch a ostatných šperkoch.

2) Kombinácia s úzkou sukňou 

1821

Ak nemáte v práci prísny dress code, nič vám nebráni, aby ste si koženú bundu vzali k elegantnému pracovnému outfitu. Pre mňa sú tabu do práce napríklad džínsy; kožená bunda mi však nevadí, preto ju rada využívam ako súčasť pracovných outfitov. Skombinujte napríklad úzku čiernu sukňu ku kolenám s remienkovými topánkami, pridajte voľnejšiu blúzku, ktorú zastrčíte do sukne, na hlavu nasaďte klobúk, cez plecia prehoďte bundu a môžete vyraziť do práce i na pracovnú schôdzku.

3) Kombinácia s maxišatami

1752

Nemusíte sa báť ani kombinácie čiernej koženej bundy so šatami. Ja som zvolila biele maxišaty, v ktorých sa cítim ako víla a kožená bunda im dodá trochu potrebný šmrnc, takže zľahka zdrsní výsledný look.

A ako nosíte koženú bundu najradšej vy? A ktorý outfit je vášmu štýlu najbližší?

Ak sa vám článok páčil, mohlo by vás tiež zaujímať
ďalšie články