Práve čítate

Aké podprsenky sa najviac páčia mužom

2748  
Zdieľať: 

Aké podprsenky sa najviac páčia mužom

Aby sme na túto otázku získali fundovanú odpoveď, spýtali sme sa niekoľkých českých mužov, aké podprsenky sa im páčia. Uvítame, keď sa v komentároch do našej ankety pripojí čo najviac z vás.

21. 9. 2015 5 min. čítania Redakce
Aké podprsenky sa najviac páčia mužom

Správny výber podprsenky je téma sama osebe. Niekedy sa však v rámci partnerského vzťahu oplatí nehľadieť len na to, aby podprsenka ponúkala vysoký komfort pre ženu, ale aby uspokojila aj mužské oko. Lenže ako odhadnúť, čo sa bude mužom páčiť? Sú lepšie čipkované podprsenky? Farebné alebo úplne jednoduché? S komplikovanejšími tvarmi alebo minimalistické?

5_ret

Lukáš (36 rokov, projektový manažér): Čierna klasika. V jednoduchosti je krása a toto je pekné, jednoduché a za mňa určite palec hore. Je to super do práce aj von. Čierna bude super vždy.

Jakub (29 rokov, novinár): Nemôžem sa rozhodnúť, či mojím favoritom je táto alebo modrá športová. Mám pocit, že obe majú hlavne tú výhodu, že sú pohodlné a z príjemného materiálu. A čierna farba pôsobí jednoducho a klasicky. Akurát som nikdy nebol fanúšik tých zbytočných mašličiek uprostred. Takže vo finále sa mi stále najviac pozdáva tá modrá.

Ondrej (21 rokov, predajca hudobných nástrojov): Krása. Toto vyzerá, ako keby to nosila Batwoman. Čierna je proste univerzálne sexi a prísna tutovka. Vyzerá pohodlne a jasne stanovuje hranicu medzi tým, čo je oblečenie a čo telo. Čierna symbolizuje tajomno a vždy niečo schováva. Pri podprsenkách to platí dvojnásobne.

Peter (35 rokov, IT): Čierna klasika. Neurazí ani nenadchne. A asi je to praktické.

2_ret

Lukáš (36): Táto nie je zlá. Konečne by som mal pocit, že na rande prišla ženská  a chce sa páčiť.

Jakub (29): Ja som tiež počul, že deväťdesiatky sú späť, ale toto je už trochu moc, nie? Hneď mi do hlavy naskočil film „Niečo na tej Mary je“, konkrétne scéna, kedy si Ben Stiller ide pred rande s Cameron Diaz na kamarátovu radu ešte bleskurýchlo „uľaviť“ do kúpeľne, aby nebol nervózny, a jediné, čo má v tej chvíli poruke , je súdobý katalóg spodnej bielizne. Mám pocit, že tento kúsok bude na dotyk rozdávať rany statickej elektriny, a keď ho po úspešnom boji zvládnete zo svojej milej vyzliecť a odhodiť, bude vás ďalej vyrušovať tým, že v tme svieti.

Ondrej (21): Môj favorit. Farba, ktorá ani nevzrušuje, ani nenudí. Mám pocit, že z tejto podprsenky sála individualita a nezávislosť, rovnako ako potreba byť niekomu blízky. A presne toto sa mi páči. Je to nenásilne sexi, tvar je prívetivý voči prsiam a neukazuje zbytočne veľa. Naopak. Diskrétne nabáda a upozorňuje, že toto dievča má úroveň. Skrátka niečo, čo by zrejme nosila Gwyneth Paltrow.

Peter (35): Nepáči sa mi ani farba, ani tvar. Vôbec nie je sexi.

3_ret

Lukáš (36): Tá je celkom pekná. Športovejšia, bez všetkých tých čipiek a kvietkov. Lenže keby som ju na nejakej babe videl, mal by som pocit, že potom, čo ma zbalila, išla si dať trochu „do tela“ vo fitnes. Úplne ju vidím – na rotopede kráľovná, večer dáma.

Jakub (29): Normálna športová podprsenka v celkom peknej farbe. Tento typ si mi páči, pretože dá vyniknúť tvaru poprsia a je hlavne a predovšetkým funkčný. O tom, myslím, predsa spodná bielizeň má byť, nie? O funkčnosti. Ja tiež nenosím latexové tangá, aby som si pripadal sexi. Nosím sivé slipy, aby mi nič nevypadlo zo šortiek.

Ondrej (21): No toto naozaj nie. Spomínate si na tú modrú mimozemskú speváčku z Piateho elementu? Táto podprsenka vyzerá, akoby ju vyrobili z jej kože. Skoro ako more. Alebo nebo. Farbu by som za diskrétneho osvetlenia asi aj pretrpel, ale ten tvar… toto je spodná bielizeň pre kulturistky, nie?

Peter (35): Trochu športový štýl. Nemám nič proti. Dobrá farba.

4_ret

Lukáš (36): Táto je v pohode. Farba super, elegantné.

Jakub (29): Toto je podobný príbeh ako predošlá modrá. Funkčná podprsenka pod šaty, keď nechcete, aby vám trčali ramienka. Nič viac, nič menej.

Ondrej (21): Tento kus je pre mňa ako Rubikova kocka – mal som to v ruke už veľakrát, ale nikdy som to poriadne nepochopil. Zvláštny tvar. Je to sexi? Je to diskrétne? Ani neviem. Leskne sa to ako oblečenie zo Star Treku, farbu to má ako orieškový krém z reklamy na Kinder Bueno. Mám to vyzliecť? Mám to zjesť? Ťažko povedať.

Peter (35): Osobitné. Asi praktickejšia než iné. Nič mi to nehovorí.

6_ret

Lukáš (36): Super. Farba  aj čipka. Zo všetkých sa mi asi najviac páči. Je sexi, keď je vidieť niečo aj bez odhalenia, a vedel by som, že ma čaká noc snov.

Jakub (29): Jéj, také mávala v skrini moja babička z Havířova! A v Šakalích létach podobnú nosil Kšanda, obrátene na chrbte ako padák! Stavím sa, že dnes má kopu ďalších využití: ako taška na nákup, spacie čiapky pre dvoch…

Ondrej (21): Tieto priehľadné pavučinky sú fajn. Pri podprsenke určite. Ako hmla kryjúca celé poprsie. Hoci bystrému oku neunikne, že vlastne odkrýva úplne všetko. Takže vo finále… V podobnom prevedení som videl aj nohavičky a nejako mi unikal ich význam. Aby som to vysvetlil: táto podprsenka síce moc nezakrýva, ale aspoň drží tvar poprsia a dievčatám dopraje pohodlie. Preto má určite zmysel.

Peter (35): Toto radšej nie. Síce je tu sexi presvitajúca čipka, ale farba ani štýl sa mi veľmi nepáči.

1_ret

Lukáš (36): Nó, to nie je úplne „moja šálka kávy“. Príde mi to moc umelé, moc červené. K čomu to len prirovnať – azda k čiernovláske alebo havranovi. Ja som však jemný chlapec, toto ma ľaká. Nešiel by som do toho.

Jakub (29): Táto kombinácia červenej a čiernej mi pripomína nemecké seriály, čo dávali v televízii pred pätnástimi rokmi: archetypálna sexi bielizeň, ktorú na sebe má  nebezpečná dračica, ktorá dokáže zviesť každým žmurknutím. Príde mi to oveľa viac na smiech než sexi. Ale možno práve to má byť pointou tohto modelu. Je to také klišéovité, že máte tendenciu to z dievčaťa okamžite strhnúť, zahodiť a zabudnúť, že tá vec vôbec existovala.

Ondrej (21): Toto je podprsenka, s ktorou som sa osobne nikdy nestretol. Vďaka bohu. Tvar vo mne vyvoláva spomienky na slnečné okuliare Kurta Cobaina, a to ma teda moc neberie. Navyše kombinácia červenej farby a čiernej výšivky mi bleskurýchlo pripomenula kostýmy afektovaných postáv zo seriálu Divoký anjel, ktorý som sledoval ako decko so svojou mamkou. A hoci návraty do detstva milujem, v spálni ich kategoricky odmietam.

Peter (35): Sexi. Červená a čierna je dobrá kombinácia. Čipky ma bavia.

Ak sa vám článok páčil, mohlo by vás tiež zaujímať
ďalšie články