Práve čítate

Urobte si originálny adventný kalendár

6062  
Zdieľať: 

Urobte si originálny adventný kalendár

Zabudnite na čokoládové kalendáre. Ak máte doma netrpezlivých potomkov, spríjemnite im čakanie na Ježiška vlastným originálnym kalendárom, do ktorého môžete schovať rôzne darčeky. Papierový strom navyše môžete použiť aj na budúci rok.

2. 12. 2015 1 min. čítania Minty Finty
Urobte si originálny adventný kalendár

 

IMG_1203

Budete potrebovať:

papierový adventný strom Tchibo
súpravu farebných fixiek
farebné washi tapes
nožnice

Postup:

Tohtoročné Vianoce v Tchibo sú kreatívne. V obchodoch nájdete veľa škatuliek a vrecúšok, súprav farebných fixiek, kde nechýbajú 3D fixky ani fixky v slávnostných odtieňoch zlatej a striebornej, ďalej vianočne ladené washi tapes a hlavne urastený strom, ktorý v sebe skrýva 24 škatuliek vhodných na uloženie drobných darčekov. Je čisto prírodný s farebnými číslami a ja som sa ho rozhodla poriadne vyzdobiť.

Je len na vás, či okienka pomaľujete, polepíte farebnými páskami alebo ich necháte tak, ako ste ich kúpili v obchode. Rovnako ako zdobíte medovníčky, vyzdobte každú škatuľku, ktorá bude skrývať prekvapenie. Olepte ju, namaľujte na ňu bodky alebo hviezdičky a hlavne nezabudnite na nálepky s číslami. A samozrejme do tejto činnosti zapojte aj deti! Potom už stačí vymyslieť 24 drobných prekvapení, ktoré ukryjete do každého z okienok. Čakanie na darčeky pod vianočným stromčekom potom nebude také hrozné. :)

IMG_1204 IMG_1206 IMG_1208 IMG_1209 IMG_1514

Dajte nám prosím v komentároch vedieť, aký adventný kalendár dávate deťom vy. :)

Ak sa vám článok páčil, mohlo by vás tiež zaujímať
ďalšie články