Práve čítate

Žena v nočnej košeli alebo na čom v posteli skutočne záleží

1502  
Zdieľať: 

Žena v nočnej košeli alebo na čom v posteli skutočne záleží

Vyspať sa doružova nie je iba tak. Podľa mojej ženy záleží na každom detaile. Pritom jedným z tých úplne najdôležitejších faktorov je posteľový dresscode. A nenechajte sa zmiasť, o sex tu ide až v druhom rade.

27. 6. 2020 2 min. čítania Martin Pistulka
Žena v nočnej košeli alebo na čom v posteli skutočne záleží

Keď sa chlapa, mňa nevynímajúc, spýtate, v čom by mala jeho žena spať, v podstate každý pustí fantáziu z reťaze a začne myslieť len na to jedno. Nič ale nie je tak ďaleko od pravdy ako domnienka, že sa ženy do postele obliekajú podľa toho, čo si prajú ich muži. Možno výnimočne, častejšie tak robia, ak ešte muži nie sú „ich“.

Čo sa týka nočnej bielizne, ženy sa väčšinou riadia úplne inými pravidlami. Napríklad pre moju ženu je otázka, v čom si ľahne do perín, hotová veda. Nesmie to tlačiť, nesmie sa to nikde krčiť, pretáčať a ideálne, keď sa to vetrá. Musí to byť príjemný materiál, v zime zakryť chrbát a hlavne ramená, v lete zase chladiť. V praxi to znamená, že moja žena občas spí v pyžame ku krku, inokedy komplet bez ničoho. Sem-tam si zoberie niečo sexy na ramienka, niekedy si zoberie ponožky a vyťahané tričko.

O tom, v čom moja žena spí, rozhodujú zdanlivé maličkosti– či prší, či je v noci otvorené okno, ako veľkú práve máme perinu a aké sú obliečky, kto nastavoval termostat, či pozeráme večer televíziu, či je piatok (lebo v sobotu sa môže hodiť celý deň zostať v pyžame) alebo či sme napríklad na chate.

Záleží vášmu mužovi na tom, v čom spíte?

Hlasovať

Aj keď sa to môže zdať ako zmätočné, žena v tom má systém, ktorý sa riadi neúprosnou logikou. Každý posteľový outfit, nech už je akýkoľvek, má pritom jedno spoločné: pohodlie. Moja žena totiž tvrdí (a má pravdu), že sa vyspí dobre len vtedy, keď sa cíti pohodlne. Čo môže mať jednoducho veľa podôb a záleží na situácii.

Čo najradšej nosíte vy?

Hlasovať

Ja to nechávam na ňu. Ona veľmi dobre vie, kedy je dobré obliecť sa do čipky a kedy je lepšie mať na sebe pod duchnou moje obnosené tričko. Pristane jej to v oboch. Super ale určite je, že táto mnohotvárnosť dáva skvelú príležitosť na výber darčekov – pyžamo alebo nočná košieľka sa vždy hodí.

PS: správna odpoveď na otázku, čo by mali ženy podľa mužov nosiť v posteli, neexistuje. Každému sa totiž páči niečo iné vždy záleží na konkrétnej príležitosti. Moja žena to hovorila.

Štýlové a pohodlné pyžamá

Štýlové a pohodlné pyžamá

Vyberte si nové kúsky na spanie na Tchibo.sk

Do e-shopu
Ak sa vám článok páčil, mohlo by vás tiež zaujímať
ďalšie články