Práve čítate

6 najlepších filmových scén s kávou

2549  
Zdieľať: 

6 najlepších filmových scén s kávou

Filmy a seriály vždy znázorňujú určitý svet, ktorý tvoria preň charakteristické prvky. Jedným z nich je samozrejme aj káva.  Takmer v každom americkom filme je scéna z reštaurácie, kde servírka obchádza stoly s plnou kanvičkou kávy, mafiánski bossovia si zase vo filmoch vychutnávajú najlepšie svetové espressá.

12. 8. 2015 2 min. čítania Redakce
6 najlepších filmových scén s kávou

Scény s šálkou kávy už dnes do sveta kamier a hereckých hviezd patria rovnako ako milostné a akčné scény.

V niektorých filmoch však kávu vidíme častejšie. A my sme pre vás vybrali najlepšie scény, v ktorých je náš obľúbený nápoj neodmysliteľnou súčasťou.

Guľový blesk

Sme radi, že naša brazílska káva zákazníkov zaujíma a na rozdiel od tohto diskusného krúžku majú radi kávový pokec. Vari sa najlepšie neporozprávate práve pri káve?

Prehrať znova

Pulp Fiction

Takto si predstavujeme najdrsnejšiu kávovú pochvalu. A k tomu máme veľmi dôležitú informáciu: nikdy nekupujte kávu s Bonnie a s  ďalšími, ktorí nevedia, že si ju majú kúpiť v Tchibo obchode.

Prehrať znova

Ženy z rodu Gilmorovcov

Ešteže existujú iba jedny ženy z rodu Gilmorovcov. Inak by sme nevedeli, ako stíhať uskladniť kávu do našich obchodov a kaviarní. Ale jedno sa dievčatám musí priznať: káva im naozaj svedčí.

Prehrať znova

Mestečko Twin Peaks

Ďalším ikonickým kávovým seriálom je Mestečko Twin Peaks, kde sa to odborníkmi na kávu len tak hemží. Ale veríme, že aj v tomto teste by naša káva obstála.

Prehrať znova

Láska cez internet

Toto je zasa inšpiratívne video pre mužov. Ak máte problém vnútiť sa do spoločnosti žien, nie je nič lepšie, ako si prisadnúť a presvedčiť svoj náprotivok objednaním kávy.

Prehrať znova

Káva a cigarety

Kultový film Káva a cigarety zostavený z mnohých krátkych filmov dokazuje, že pri káve môžete riešiť úplne všetko. Od smrti Elvisa Presleyho cez zmrzlinu až po funkčnosť vynálezov Nikolu Teslu.

Prehrať znova
Ak sa vám článok páčil, mohlo by vás tiež zaujímať
ďalšie články