Práve čítate

Oživte svoj outfit farebnou šatkou

4576  
Zdieľať: 

Oživte svoj outfit farebnou šatkou

Leto je v plnom prúde a my pomaly odhadzujeme vrstvy oblečenia. Šaty, sukne a ľahké tielka sú našimi každodennými spoločníkmi a niekedy je ťažké vymyslieť štýlovú kombináciu, keďže by sme po meste najradšej chodili v plavkách. Jeden čarovný kúsok však dokáže zázraky! Máme na mysli šatku.

21. 6. 2017 2 min. čítania Rebeka Šuchterová
Oživte svoj outfit farebnou šatkou

Áno, tento na pohľad pomerne nudný kúsok zmení aj najjednoduchší vzhľad na zaujímavý! A okrem toho mnohokrát je aj praktickým spoločníkom.

Krásny farebný vzorovaný bavlnený kúsok so zábavnými strapcami ma neskutočne baví! A bude aj vás. So šatkou sa totiž dajú robiť zázraky. Navyše sa s ňou počas dňa môžete pohrať a tak zmeniť svoj vzhľad za deň hneď niekoľkokrát.

Opasok

Zložte šatku tak, aby z nej vznikol dlhý plochý pás a použite ju ako opasok. S letnými šatami vyzerá úžasne. Odev doplňte obľúbenými sandálikmi a slamenou kabelkou a je to!

03 done

Turban

V horúcich letných dňoch sa treba chrániť pred slnkom. Ak neobľubujete klobúky ani šiltovky, skúste turban! Nemusíte ho hneď kupovať,  ľahko si ho vytvoríte práve zo šatky. Dôležité je, aby bola veľká a bavlnená. Nebude sa potom kĺzať. Šatku opäť zložte do plochého „hada“ a omotajte ju okolo hlavy. Konce so strapcami zviažte vpredu na uzlík a druhé konce zastrčte. Voilà! Turban môžete nosiť do mesta (verte, že obdivným pohľadom sa nevyhnete), ale aj na pláž, kde poslúži ako skvelý doplnok k plavkám.

10 done

5 done

Remienky kabelky

Povzneste svoju kabelku o level vyššie a omotajte si šatku okolo remienkov kabelky. Zábavný prvok, ideálny na leto. Tak môžete mať inú kabelku každý deň.

201 done

Doplnok do vlasov

Na dovolenke vyzerá veľmi efektne šatka obmotaná okolo drdola. S veľkými náušnicami a okuliarmi budete vyzerať ako hollywoodska hviezda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Netradičný styling

Využite šatku ako náhrdelník alebo ako zaujímavú súčasť outfitu tak, že si ju jednoducho prehodíte okolo krku a konce „zafixujete“ opaskom. Tento trik radi využívajú celebrity za oceánom. Inšpirujte sa napríklad Kate Bosworthovou alebo Rachel Bilsonovou. Originálne využitie, ktoré pôsobí veľmi ležérne.

01 done

Top či šaty

Uviažte si z veľkej šatky top či šaty. Na dovolenke tento trik využijete, keď budete z pláže odchádzať na obed do miestnej reštaurácie. V meste zas pod šatku oblečte tričko či košelu. Tento druh letného vrstvenia vyzerá veľmi pekne a naviac vám bude pripomínať pekné chvíle na dovolenke.

Ak sa vám článok páčil, mohlo by vás tiež zaujímať
ďalšie články