Práve čítate

Aký šperk sa k vám najviac hodí?

17107  
Zdieľať: 

Aký šperk sa k vám najviac hodí?

Odráža našu osobnosť obľúbený šperk? A ak ste ten svoj ešte neobjavili, spravte si náš test a na konci sa dozviete, ktorý šperk vyjadruje to, čo sa vo vás skrýva.

13. 11. 2019 4 min. čítania Redakce
Aký šperk sa k vám najviac hodí?

Obľúbený šperk je ako obľúbený outfit. Vyjadruje vašu náladu, váš postoj k životu, snažíme sa ním vyjadriť to, akí sme a ako chceme, aby nás ľudia vnímali. So šperkom je to podobné, trúfame si povedať, že takmer rovnaké.

Pripravili sme si pre vás malý test. Prevedie vás rôznymi oblasťami vášho života a na konci okrem malej charakteristiky zistíte, ktorý šperk sa podľa nás k vám hodí najviac. 

Ste pripravená? Poďme na to! 

Aký je váš vzťah k šperkom?

Najradšej nosím…

Mať voľný čas je pre mňa…

S kým voľné chvíľky trávite najčastejšie?

Som…

Medzi cudzími ľuďmi sa cítim…

Moja ideálna dovolenka je…

Môj prvý doplnok do vysnívaného domčeka / bytu bude…

Moji kolegovia hovoria, že som…

Na mojom pracovnom stole nájdete…

Vyhodnotiť kvíz
Vaše výsledky

Aký šperk sa k vám najviac hodí?

Náhrdelník

Ste človek dobrosrdečný, priateľský, milý a ochotný. Za mnohé veci vo svojom živote ste vďačná a to učíte aj druhých. Ste oddaná kamarátka a ostatní sú radi, že vás majú vo svojom živote. Preto si myslíme, že sa k vám najviac hodia náhrdelníky. Pokiaľ ich v šperkovnici nemáte, dajte im šancu – možno bude prekvapená, aký dokonalý pár ste. Na Tchibo Blogu nájdete článok, ako správne nosiť šperky tak, aby vynikli. Viete, aký náhrdelník sa hodí k rôznym typom výstrihu?

Vyskúšať kvíz znovu
Vaše výsledky

Aký šperk sa k vám najviac hodí?

Prsteň

Ste beznádejná romatická duša! Vystihuje vás oddanosť partnerovi, rodine, priateľom. Ste pohodová osobnosť, s ktorou sa dá vyjsť a mnohí vás považujú za snílka. Nevadí, tak to má byť! :-) Najviac vás podľa nášho testu vystihuje prsteň – klasický a zároveň elegatný šperk predstavujúci znak lásky. A nemyslíme iba tú partnerskú.  Ak radi nosíte aj iné druhy šperkov, iste si kladiete otázku „Ako nosiť šperky tak, aby vynikli?“ Na Tchibo Blogu na ňu nájdete odpoveď.

Vyskúšať kvíz znovu
Vaše výsledky

Aký šperk sa k vám najviac hodí?

Hodinky

Okrem iných šperkov sa k vám hodia hodinky – máte všetko pod kontrolou a zároveň môžete nosiť variabilný doplnok, ktorý sa hodí ako k šatám, tak k voľnočasovému outiftu. Nosíte aj iné šperky? Naučte sa ich nosiť tak, aby vynikli.

Vyskúšať kvíz znovu
Vaše výsledky

Aký šperk sa k vám najviac hodí?

Náramok

Ste nezávislá osobnosť milujúca voľnosť. Nechýba vám logické uvažovanie, bystrý um a nedáte sa len tak vyviesť z miery. Ste slobodná a uživajúca si život, napriek tomu zodpovedná a ak príde záväzok, viete ho dodržať. Podľa nás vás najviac vystihuje náramok – ak tento šperk patrí medzi vaše obľúbené, mrknite do našej kolekcie a vyberte si ďalší do zbierky. Ak nosíte aj iné šperky, napríklad náhrdelník, prečítajte si na Tchibo Blogu o tom, ako nosiť šperky tak, aby vynikli. 

Vyskúšať kvíz znovu
Trafili sme sa do šperku?

Trafili sme sa do šperku?

Vyšiel vám test presne podľa toho, ktorý šperk rada nosíte? Alebo vám, naopak, ukázal nové možnosti? Či u vás víťazia náušnice, náramky, hodinky alebo náhrdelníky, z jemnej a elegantnej kolekcie Tchibo si určite vyberiete.

Chcem si vybrať
Ak sa vám článok páčil, mohlo by vás tiež zaujímať
ďalšie články