Práve čítate

Buďte sexi aj doma

2554  
Zdieľať: 

Buďte sexi aj doma

Matky na rodičovskej dovolenke trávia veľa času doma. Z toho veľkého množstva času však zostáva len malá časť (často dokonca žiadna) na starostlivosť o svoj zovňajšok. Preto sa hovorí, že matky chodia doma vo vyťahaných teplákoch so škvrnami po všetkých možných detských jedlách a s neumytými vlasmi. A povedzme si otvorene – občas to chce kus sebazaprenia, aby sme „nezmamičkovateli“.

11. 11. 2015 3 min. čítania Sexy Mamas
Buďte sexi aj doma

Ale máme dobrú správu – dá sa to! Len je potrebné si medzi všetkými materskými povinnosťami cielene vyčleniť čas len pre seba – či už po večeroch, keď deti môže strážiť partner, alebo poobede, keď deti spia. „Čas pre seba“ znamená aj vyložiť si nohy hore (hlavne nerobiť žiadnu domácu prácu) alebo si dať šlofíka, tzv. spánok pre krásu. Skrátka každá vec, ktorá nás v tú chvíľu urobí šťastnejšou, sa počíta!

sm_tchibo-10

Pohodlie a pekný vzhľad si neodporujú

Každopádne pri materských či mimomaterských domácich činnostiach nemusíme vyzerať rezignovane. Samozrejme, že doma nebudeme chodiť v minisukni na ihličkových podpätkoch a nalíčené ako na slávnosť. Dôležité je, aby sme sa cítili pohodlne a boli prakticky oblečené. Tepláky však nemusia mať vyťahané kolená, môžu mať modernú farbu a super strih,  takže v nich budeme vyzerať dobre. Skrátka, nie sú tepláky ako tepláky. Dobrou voľbou oblečenia na doma sú aj legíny, najmä ak nim zvolíme dlhší top. Teraz v zime je nato ideálny dlhší zapínací sveter, pod ktorý si možno dať obyčajné tielko alebo obľúbené tričko.

Obchody dnes ponúkajú veľké množstvo pekných a hrejivých ponožiek a rôznu štýlovú domácu obuv. Na jeseň a v zime sú v obľube aj rôzne deky a prikrývky do ktorých zababušení sledujeme televíziu alebo si za dlhých zimných večerov čítame. Aj takýto doplnok sa postará o príjemnú domácu atmosféru. Podobne ako posteľná bielizeň. Nepoznám lepší pocit, než sa v posteli zakryť pekne farebným hrejivým flanelom. S tým súvisí aj oblečenie na spanie – nočné košele a pyžamy. Chladivý satén v zime asi nie je najvhodnejší, ale pekných a sexi bavlnených nočných košieľ a pyžám v obchodoch nájdete dosť.

sm_tchibo-11

Hlavne nebuďte ako hastroš

Zásadná vec − ak vás vaša ratolesť zašpiní jedlom alebo čímkoľvek iným, skúste sa stihnúť prezliecť do niečoho čistého skôr, než váš náprotivok príde domov z práce. Chápem, že motivácia páčiť sa aj doma po desiatich rokoch spoločného spolužitia nie je asi na vrchole, ale verte, že muži vnímajú (keď nie vedome, tak podvedome určite), či vyzeráme ako strašiak do maku alebo nie. Skrátka je dobré myslieť na to, že aj doma sa máme pre koho udržiavať. Väčšinou sa totiž „šľachtíme“, len keď ideme niekam do spoločnosti alebo na kávu s kamarátkami, a vyzerať dobre doma pre nás nie je také dôležité.

Avšak práve doma trávime najviac času a stretávame sa so svojím mužom – preto by bola škoda zabúdať, že domáci outfit hrá v našom šatníku dôležitú úlohu. Preto nerezignujte na svoje ženstvo ani doma a buďme sexi maminy pre seba i pre svojich najbližších!

sm_tchibo-6

sm_tchibo-7

sm_tchibo-8

Ak sa vám článok páčil, mohlo by vás tiež zaujímať
ďalšie články