Práve čítate

V čom by podľa žien mali muži spávať?

5989  
Zdieľať: 

V čom by podľa žien mali muži spávať?

Tento článok je zároveň manuálom pre mužov, ktorí chcú v posteli potešiť svoje drahé polovičky. A všetkým ženám odporúčame, aby ho svojím drahým nenápadne podstrčili.

9. 12. 2015 6 min. čítania Redakce
V čom by podľa žien mali muži spávať?

Majú muži spať v trenkách, teplákoch alebo úplne nahí? To je odveká otázka, ktorú nemôže rozriešiť žiadna domácnosť. Preto sme sa rozhodli vniesť trochu svetla do toho, čo je pod perinou na mužoch najpríťažlivejšie, a spýtali sme sa piatich žien rôznych vekových kategórií, čo majú na svojom partnerovi v spálni najradšej.

tchibo_obleceni_listopad-11

Adela (34 rokov, e-commerce manažérka): Boxerky áno, sob na genitáliách rozhodne nie. Nie je to sexi. A ani vtipné .

Nela (24 rokov, copywriterka): Preboha. Vtipy mám rada, ale ak by sa z niečoho nemala robiť sranda, tak z partnerovho rozkroku. Vtipné potlače podľa mňa na spodnej bielizni nemajú čo robiť. Navyše mi to veľmi silne pripomína trenky, akými obdarúva môjho otca jeho manželka, takže dvakrát rázne NIE.

Simona (30 rokov, manažérka oddelenia správy a nákupu): Totálny zabijak erotiky, viem si to predstaviť u nejakého pubertálneho chlapca, ale keby za mnou v podobných boxerkách prišiel dospelý muž, asi by to bolo naše posledné rande. Podobné boxerky patria do odpadkového koša, nie na telo dospelého muža.

Andrea (40 rokov, HR): Totálny vianočný úlet. Chápem žartovné zveličenie, ale neviem, ako by partner potom „rozdýchal“ môj prípadný záchvat smiechu.

Radka (24 rokov, e-commerce špecialistka): Veľmi sofistikovaný spôsob, ako pánovi tvorstva a drahej polovičke naznačiť, že ste mu zahli a nasadili imaginárne parohy. Hudba hrajúcich boxeriek navyše túto atmosféru ešte umocní. Na druhej strane, prebúdzať sa s piesňou na perách nemusí byť  zlé…

 

tchibo_obleceni_listopad-5

Adela (34): Ale áno, toto je vcelku dôstojný úbor na váľanie. Ale určite nie som za futbalový motív na tričku. Žiadny. Ani malý.

Nela (24): Futbalové tričko patrí na futbal. Nikam inam. Nohavice samé osebe bez trička sú v pohode. Nechajú aspoň niečo odkryté, ak je brucho pevné.

Simona (30): Pohodlný outfit pre ležanie na gauči s pivom v ruke a sledovanie futbalu. Na spanie je to podľa mňa však dosť nepohodlné. Nohavice sú dosť široké a budú sa pri spaní vyhŕňať.

Andrea (40): Pre mňa sympatická voľba − pohodové, uvoľnené a dobre farebne zladené.

Radka (24): Typický nočný oblek drvivej väčšiny mužov. Horná polovica pyžama zostala v koši na bielizeň, ktorý čaká na vypranie už niekoľko týždňov. A takto sa potom končí veľa večerov, keď v televízii beží futbalové Euro alebo box či hokej, alebo vodné pólo, hádzaná… alebo akýkoľvek iný šport okrem ženského plážového volejbalu. Ten muži dokážu dopozerať až do konca a potom ešte niekoľko hodín nemôžu zaspať!

 

tchibo_obleceni_listopad-4

Adela (34): Termogate na spanie? A o upadajúcej kvalite spermií spôsobenej  prehrievaním semenníkov ten pán počul? Asi nie, keď sa tak veselo smeje. Ja hovorím nie. Pre milovníkov baleťákov je to ale určite terno.

Nela (24): Vrch tela je síce odhalený, ako to mám rada, termolegíny mi však silno evokujú detstvo s babičkou a sánkovanie v kamašiach. A ešte  lyžiarsky. A ten mi stačil dvakrát v živote. Ale v chate na horách by som to snáď „rozdýchala“. Najmä ak by predtým išiel nasekať drevo do kozuba.

Simona (30): V tomto by mali páni spať a povinne doma chodiť. Veľmi pekný strih, ale pristane len mužom s peknou postavou, akú má muž na fotke. Viem si predstaviť, že dlhé nohavice na spanie nemusia byť každému príjemné, ale mňa by vôbec neurazilo prebudiť sa vedľa chlapa v podobných nohaviciach.

Andrea (40): Nie, nie a ešte raz nie. Toto nemôže byť sexi snáď na nikom.

Radka (24): Baleťák ma pobavil. Pri tomto si vždy predstavím istého nemenovaného pána, ktorý pred každou lyžovačkou niekoľko minút prevádzal baletné číslo priamo v obývačke. :)

 

tchibo_obleceni_listopad-10

Adela (34): To predsa nie je pyžamo, ale domáca súprava.

Nela (24): Nechcem, aby sa zdalo, že všetko kritizujem, ale tá mikina mi do postele nesedí. Kapucňa plní účel pokrývky hlavy v daždi, vetre alebo na rapovom koncerte. Prečo s ňou ale liezť pod perinu? Okrem toho rada ležím v jamke pod plecom a takto by som sa do toho oblečenia akurát tak zamotala. Na popoludňajšie driemanie na gauči je to však v pohode.

Simona (30): Toto mi skôr pripadá ako klasický domáci úbor každého muža. Na popoludňajší odpočinok ideálne, súprava má peknú farbu a vyzerá pohodlne. Páči sa mi, keď muži chodia aj doma aspoň trochu zladene.

Andrea (40): Mne by počas spánku prekážal zips až ku krku. Inak odev neurazí, nenadchne, je taký nijaký…

Radka (24): Slávny overal! Rozmýšľam, koľkokrát sa asi musel zaseknúť zips, keď muž v tomto oblečení navštívil miesto, kam aj kráľ musí chodiť pešo.

 

tchibo_obleceni_listopad-14

Adela (34): Áno, toto je kombinácia, ktorú si na svojej drahej polovičke dokážem predstaviť.

Nela (24): Áno, stopercentne moja voľba. Spodok je jednoduchý a necháva vyniknúť peknému telu, tričko je vkusné a nepľantavé. Čo sa týka praktickosti, ku všetkému je jednoduchý a rýchly prístup.

Simona (30): Nie som veľký fanúšik obrázkov na tričkách, ale myslím, že na spanie to bude pohodlný variant pre mužov, ktorí neznesú dlhé nohavice. Na boxerkách sa mi páči detail hviezdičiek na gume.

Andrea (40): Vtipná kombinácia, ale ja radšej dlhé nohavice. Farebne moc fajn, nejakú tú iskierku by to vykresalo. :)

Radka (24): Moja duša hejtera toto berie na milosť. Teda až na tie parohy.

 

tchibo_obleceni_listopad-7

Adela (34): Chlapec má na sebe teplákovú súpravu, a nie pyžamo. Veď by sa v tom chudák celý spotil! A keď mu bude chcieť jeho dievča zaspať na mužnej hrudi, bude mať na tvári akurát tak otlak zo zipsu. Teplákovým súpravám na spanie hovorím NIE.

Nela (24): Pokiaľ si tú mikinu dá dole, keď pôjde do postele, tak celkom dobré. Mám však problém so zakončením nohavíc, nepôsobí to na vás socialisticky? Za decentne sivú farbu dávam bod, (môj) chlap by sa doma nemal pohybovať v červených a tigrovaných vzoroch.

Simona (30): Toto je rovnaký prípad ako číslo 4. Veľmi pekná súprava na doma, pekne zladené farby. Viem si to predstaviť aj v dámskom variante.

Andrea (40): Až na ten zips príjemná voľba. Páčia sa mi farby aj strih, ktorý navyše lichotí postave, s dvojkou asi najlepšie.

Radka (24): Nedokážem úplne vstrebať myšlienku, že by si v tomto niekto ľahol do postele. Ale ako domáce oblečenie absolútne OK.

 

tchibo_obleceni_listopad-2

Adela (34): Áno, toto je vylepšený variant z fotky číslo 5. Muž v posteli nemá byť pokrytý prílišnou vrstvou textilu.

Nela (24): Úplne v pohode. Voľné trenky sú určite veľmi pohodlné. Vzor „nekričí“ a chlap je zahalený tak akurát. Voľba číslo 2.

Simona (30): V podobných trenkách spí podľa mňa tak 90 percent slovenských mužov. Ja mám rada hviezdičky, takže za mňa palec hore. A páči sa mi aj kombinácia tmavej a svetlej modrej farby.

Andrea (40): Síce to môže pripomínať hviezdičky na oblohe, u mňa by to však hviezdnu noc rozhodne nevyvolalo. Preč s tým.

Radka (24): Musím upozorniť každého, kto by sa mylne domnieval, že toto je spací úbor, prípadne pánske boxerky. Toto sú, dámy a páni, úplne obyčajné plavky a z bezpečnostných dôvodov by sa nemali používať v posteli so saténovým obliečkami. Hrozí totiž, že večer si ľahnete na posteľ a ráno sa prebudíte na zemi.

 

nahota

Adela (34): Toto je ideálne pyžamo!

Nela (24): Nudizmus funguje na začiatku vzťahu, keď je všetko veľmi nové a vzrušujúce. Ale keď raz vojdete do izby, kde váš chalan vyspáva opicu  zodpovedajúcu počtu vypitých štamprlíkov tequily, ktorá sa  z neho vyparuje všetkými pórmi, a leží s roztiahnutými nohami, takže máte ničím nerušený výhľad na všetky ochlpené zákutia jeho tela, tak po tomto budete preferovať aspoň kúsoček látky, ktorá to všetko udrží na estetickejšej rovine aj ráno.

Simona (30): Zdržala sa komentára.

Andrea (40): Zdržala sa komentára.

Radka (24): Ó áno, po namáhavom scrollovaní som sa konečne dopracovala k môjmu nočnému ideálu.

 

V komentároch nám prosím napíšte, ktorí sú vaši favoriti. ;)

Ak sa vám článok páčil, mohlo by vás tiež zaujímať
ďalšie články