Práve čítate

Denimovú bundičku skrátka musíte mať

2533  
Zdieľať: 

Denimovú bundičku skrátka musíte mať

Je to úžasný pocit vymeniť vrstvy oblečenia a zimné bundy za ľahké jarné kúsky! Bomber bundičky, svetríky, kožené bundy a samozrejme, denimové bundičky!

10. 5. 2017 2 min. čítania Rebeka Šuchterová
Denimovú bundičku skrátka musíte mať

Denim je úplnou klasikou a minimálne jednu denimovú bundu by mal mať v šatníku každý. Nepodlieha trendom, vôbec nestarne, nositeľa omladzuje a je natoľko variabilná a univerzálna, že ju budete chcieť nosiť neustále.

Nastylovala som preto 3 outfity, ktorými sa môžete v kombinovaní denimovej bundy inšpirovať. Pretože jar je tu, konečne sa môžeme v obliekaní kreatívne vyžiť!

1. Žiarivé farby

Skúste denimovú bundičku skombinovať zo žiarivými farbami. Jar si ich predsa žiada! Denim výborne dopĺňa výrazné odtiene farieb, vyzdvihne ich a určite je vhodnejšou voľbou ako akákoľvek čierna, ktorá by krásu farieb potlačila a navyše by s ňou farebný outfit pôsobil lacno. S denimom sa vám to určite nestane! Ja som zvolila limetkovú zelenú v kombinácii s cyklámenovou kabelkou, avšak výborné je aj duo oranžovej a tyrkysovej, červenej a ružovej (cukríkovo-ružovej, nie cyklámenovej) alebo fialovej a žltej. Denim jednoducho farby znesie, tak sa ich nebojte ani vy. Avšak pozor, nikdy nekombinujte viac ako 2 výrazné farby.

unnamed-2

2. V jednoduchosti je krása

Existuje niečo lepšie ako jednoduché kúsky, v ktorých sa cítite maximálne dobre, štýlovo, akoby boli vašou druhou kožou? Niekedy naozaj netreba veľa a je vhodnejšie staviť na istotu ako zbytočne vymýšľať. Čierne úzke nohavice, biely top, tenisky. Skutočne nič komplikované. Tento outfit výborne doplní práve denimová bundička. Ak predsa len máte chuť na niečo extra, siahnite po výraznejšej kabelke. Nezabudnite na vaše osobné doplnky, ktoré sú vašim podpisom!

23 done

21 done

3. Kontrasty

Čo ma v móde vždy veľmi baví sú kontrasty. Denim sa ako materiál pôvodne používal na výrobu pracovných odevov, avšak časom sa (našťastie) prebojoval aj do každodenných outfitov. Avšak stále v ňom ostalo niečo drsné, trošku mužské, niečo vďaka čomu denim pôsobí neskutočne „cool“ po celé storočia. Skúste denimovú bundičku skombinovať s niečím veľmi ženským. Napríklad so šatami so sukňou v tvare A. S opätkami a sakom či svetríkom by pôsobili veľmi prvoplánovo, ale denim a tenisky im dodajú úplne nový rozmer.

Tak, ako si oblečiete svoju denimovú bundu vy?

8 done

9 done

Ak sa vám článok páčil, mohlo by vás tiež zaujímať
ďalšie články