Práve čítate

Privítajte vo svojom šatníku jar

2824  
Zdieľať: 

Privítajte vo svojom šatníku jar

Jar je tým najlepším ročným obdobím, kedy môžete popustiť uzdu svojej fantázii a pohrať sa s kúskami oblečenia. Či už máte radi vrstvenie ľahších kúskov, ktoré vytvárajú dokonalú súhru, alebo ste skôr milovníkom jednoduchosti, počas jarných dní je dovolené všetko.

4. 4. 2017 2 min. čítania Redakce
Privítajte vo svojom šatníku jar

Módne trendy sa striedajú ako na kolotoči, človek niekedy ani nestačí vnímať, čo je “in” a čo už zase nie. Preto je dobré mať v šatníku pár základných kúskov, ktoré dokážete kombinovať donekonečna, v každom počasí a za každých okolností. Ako na to, vám dnes ukážu blogerky Fresshion a Sweet Lady Lollipop.

Jednoduché tričká, biela košeľa, pohodlné džínsy či spoľahlivé topánky. Tieto veci sú vám už určite dobre známe. Ako však dodať vášmu oblečeniu trochu viac šmrncu? Je to úplne jednoduché! Siahnite po variabilných trendových kúskoch v podobe ľahkej bundičky v tehlovej farbe alebo obojstranného ponča. Nezáleží na veku ani na type postavy, tieto dve veci si bez pochýb nájdu čestné miesto vo vašej skrini a budete ich nosiť s obľubou počas celej jari.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ľahučká bunda v príjemnej ružovo-tehlovej farbe sa určite nestratí v žiadnom šatníku. Pokojne si ju prehoďte cez dlhšiu košeľu, doplňte vyhrnutými nohavicami, pohodlnými šnurovacími topánkami v pastelových tónoch a štýlový jarný outfit vhodný na bežný, deň do školy, do práce či na nekonečné túlanie sa mestom, je raz-dva na svete. Ale nemusíte sa báť ani výraznejších farieb a ružovú hravo skombinujte napríklad so žiarivou žltou, ktorá je túto sezónu na výslní. Potom stačí pridať už len obľúbené džínsy, biele tenisky a hor sa do ulíc. Uvidíte, že ležérnemu outfitu dodajú svieže farby ten správny šmrnc! Veď kedy inokedy by sme si mali naplno vychutnať celú škálu pestrých odtieňov, ak nie práve s príchodom jari?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Obojstranné pončo v neutrálnych farbách je skvelým spoločníkom ku každodenným outfitom. Farebným kombináciám sa medze nekladú, môžete si ho obrátiť podľa chuti a aktuálneho outfitu. Môžete ho kombinovať elegantne, rozumie si však aj s ležérnejším štýlom. Skúste ho skombinovať s klasickými džínsami, jednoduchým tričkom, koženou bundou a mokasínami. Outfitu dodá šmrnc a v chladnejších jarných dňoch vás dokonale zahreje. Je veľmi praktické, keďže si ho môžete kedykoľvek prehodiť cez ramená.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ak sa vám článok páčil, mohlo by vás tiež zaujímať
ďalšie články