Práve čítate

Ako byť šik aj v daždi

2423  
Zdieľať: 

Ako byť šik aj v daždi

Dážď so sebou prináša rovnako pochmúrne pršiplášte a praktické oblečenie, ktoré často bývajú nezlučiteľné s módnosťou a eleganciou. Ale praktické oblečenie možno vhodne zladiť, najmä ak je samo osebe pekné.

15. 9. 2016 2 min. čítania Sexy Mamas
Ako byť šik aj v daždi

Leto je už takmer za nami a slabnúce slniečko je len spomienkou na obdobie prázdnin a dní strávených pri vode. Rána sú už chladnejšie a vo vzduchu cítiť prichádzajúcu jeseň. A k jeseni u nás patrí okrem slnkom presvieteného farebného lístia aj vietor, dážď a sychravé počasie.

Pripravili sme si pre vás zopár kombinácií z Tchibo kúskov, ktoré nás nadchli: praktické trenčkoty, chino nohavice, softshellový kabát a ďalšie. Deti mali radosť z oblečenia do každého počasia, ktoré pri kontakte s vodou mení farby alebo sa na ňom objavia ornamenty. Skvelé sú detské nohavice do dažďa a tepláky, obe podobné džínsam, a hneď je móda do dažďa o niečom inom…

Treba mať na pamäti, že dôležitá je kombinácia a vrstvenie. Na jeseň sa hodia doplnky ako klobúky, šatky a šály a nevyhnutný dáždnik. A ani ten nemusí byť obyčajný. Takisto ako vyššie spomínané detské oblečenie, aj dáždnik môže meniť farbu pri kontakte s vodou. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Za pochmúrneho počasia väčšina z nás nemá náladu premýšľať o tom, čo si na seba oblečie, a tak spravidla siahame po oblečení nevýrazných farieb a nezamýšľame sa nad celkovým dojmom. Je to škoda, pretože súčasná ponuka na trhu obsahuje dosť praktického a zároveň štýlového oblečenia. Softshell už nie sú len bundy do hôr. Zo softshellového materiálu sú ušité aj vypasované a veľmi slušivé kabáty. Pre deti možno kúpiť oblečenie do dažďa v úžasne pestrých farbách, čo je praktické nielen z hľadiska bezpečnosti, ale okrem toho to nádherne rozžiari jesennú ulicu či ihrisko.

Ak máte v šatníku veľmi obľúbené kúsky a nechcete sa ich vzdať ani v sychravých jesenných dňoch, hoci sa do dažďa a vlhka nehodia, skúste si oblečenie naimpregnovať! Trh ponúka mnoho impregnačných sprejov na textil a kožu, ktoré chránia oblečenie pred dažďom, vlhkosťou a zašpinením. Extrémne odpudzujúci efekt má nová technológia ‒ nanoimpregnácia. Ak teda váš obľúbený kabát nie je vhodný do dažďa, týmto jednoduchým trikom ho premeníte na skvelý pršiplášť!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ak sa vám článok páčil, mohlo by vás tiež zaujímať
ďalšie články