Práve čítate

Akým oblečením dať zbohom letu? Blogerky poradia

3431  
Zdieľať: 

Akým oblečením dať zbohom letu? Blogerky poradia

Typicky nevypočítateľné počasie, pri ktorom je napríklad cez deň teplo a navečer zima, je tu. Málokto si za slnečného rána spomenie vziať si ešte jednu vrstvu navyše, alebo naopak, celý deň v ruke nosíme bundu, lebo ráno bolo zamračené. Neskoré letné večery sa s naším šatníkom pohrávajú, ako sa im zapáči. Fashion blogerky zo Style of Becca a HiLychee prezradia, čo si pri takom počasím obliecť a pritom zostať elegantná a štýlová.

31. 8. 2016 3 min. čítania Redakce
Akým oblečením dať zbohom letu? Blogerky poradia

Rebeka zo Style of Becca

3 done

V lete automaticky odhadzujeme čiernu a nahrádzame ju svetlejšími farbami. Azda najklasickejšiu letnú farebnú kombináciu tvorí tmavomodrá, biela a červená. Symbolizuje podstatu leta, nevychádza z módy a poteší ma každý rok. Obzvlášť námornícka modrá, teda tmavomodrá, je priam zázračná. Funguje tam, kde by obľúbená čierna celkový dojem akurát pokazila. Ako dôkaz uvediem príklad s výraznými farbami, ako žltá, ružová a červená. S čiernou vyzerajú pubertiacky, niekedy až lacno. Ale s tmavomodrou pôsobia ako zázrak. Preto sa nehnevám, že tmavomodrú označujú za novú čiernu. Francúzky ju milujú odjakživa, u nás jej mnoho ľudí prichádza na chuť.

V prvom outfite som skombinovala moju obľúbenú vzdušnú midi sukňu so sandálmi telovej farby a k tomu som si obliekla dlhšiu a voľnejšiu mikinu. V móde sa mi páčia kontrasty, rada narúšam dievčenský vzhľad niečím uvoľnenejším, v tomto prípade mikinou. Tá sa okrem toho hodí aj z praktického hľadiska, lebo keď sa po západe slnka ochladí, udrží ma v teple. Stavebným prvkom druhého outfitu sú nohavice so vzorom, opäť v kombinácii tmavomodrá-biela. K nim som zvolila kratšie tričko odhaľujúce kúsok opálenej kože na bruchu. Tieto kúsky nosím iba v lete, v chladnejšom počasí si chránim zdravie. Preto som si vzala džínsovú bundu, ktorú si cez deň môžem uviazať okolo pása, aby som ju nemusela nosiť v ruke. Výsledok trocha pripomína 90. roky, ktorých móda je teraz na výslní a ja som si ju veľmi obľúbila. Cítim sa v tom ako mladá rebelujúca Parížanka. :)

 

4 done

Linda z Hi Lychee

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Červená farba je skvelá v prechodnom období medzi letom a jeseňou, pretože rozžiari každý outfit. Ja som trojštvrťový top skombinovala so širšími džínsovými nohavicami, vďaka ktorým výsledný vzhľad získa nenútenú eleganciu a oblečenie je ideálne na každodenné nosenie, behanie po meste aj do školy. Podobné kúsky sa skvele hodia k bielym teniskám, ja som však zvolila čierne balerínky, ktoré dodajú ženskosť, charakteristickú pre parížsky štýl.

Pri druhom outfite som sa rozhodla pre elegantnejší a trochu netradičný večerný variant. Blúzka s bodkami vďaka zaujímavo riešenej časti pri krku pôsobí veľmi žensky a elegantne a žena pritom nemusí odhaliť ani kúsok kože. Kombinácia s čiernymi cigaretovými nohavicami vytvára maskulínny dojem, čo je dnes veľmi populárne, podobne ako viazankový golier na košeli, a oba prvky prinášajú do tradičného štýlu niečo nové. Výsledný vzhľad som doplnila čiernymi koženými doplnkami a samozrejme červeným rúžom, ktorý žiadnej Parížanke nesmie chýbať.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ak sa vám článok páčil, mohlo by vás tiež zaujímať
ďalšie články