Práve čítate

Akú spodnú bielizeň majú muži najradšej?

3515  
Zdieľať: 

Akú spodnú bielizeň majú muži najradšej?

Trenírky, boxerky alebo slipy? To je otázka, ktorú pri nákupe spodnej bielizne pre svoju drahú polovičku, prípadne pre svojho syna, občas musí riešiť každá žena. V podstate totiž neexistuje vhodnejší darček z kategórie „síce nenadchne, ale ani neurazí, a každý muž sa mu poteší“.

10. 2. 2016 4 min. čítania Redakce
Akú spodnú bielizeň majú muži najradšej?

Aby sme teda raz a navždy túto večne preberanú otázku zodpovedali, spýtali sme sa piatich mužov rôznych vekových kategórií, akú spodnú bielizeň majú   najradšej. Samozrejme uvítame, keď po prečítaní článku presvedčíte čo najviac mužov vo vašom okolí, aby sa pripojili ku komentárom a dali tak tejto ankete čo najväčšiu výpovednú hodnotu.

IMG_2872

Ondra (18, študent):

Slipy rozhodne neuznávam. Vyzeráte v nich ako päťročné dieťa alebo ako muž, čo nosí nohavičky. Navyše sú strašne nepohodlné a zarezávajú sa do slabín.

Michal (25, podnikateľ):

Slipy neznášam, pretože za všetkých okolností nepríjemne režú do určitých partií. Vôbec nechápem, ako to môže niekto dobrovoľne nosiť. Niekde som čítal, že to ani nie je zdravé a chlap by mohol prísť o možnosť mať deti. Jednoducho hazard.

Josef (37, maliar):

Upnuté slipy sú pre úradníkov, ktorí sú zviazaní pravidlami. Nie, teraz vážne. Sú jednoducho veci, v ktorých sa nemôžete cítiť dobre. Teda až na výnimky. To však už  hraničí so  sexuálnymi zväzovacími praktikami.

Arthur (20, gay):

V slipoch krásne vynikne pozadie, ale nie sú ideálnou voľbou napríklad na športovanie. Niečo iné je rande. Nikdy sa mi nestalo, že by ma v tejto spodnej bielizni niekto odmietol. Sú proste sexi.

Petr (30, marketingový špecialista):

Ozvena časov minulých. Neviem o nikom, kto by ešte dobrovoľne nosil slipy. Naposledy som ich mal na sebe snáď ako dieťa. Dnes máme našťastie na výber z hromady pohodlnejších typov spodnej bielizne.

IMG_4636

Ondra (18):

Boxerky zbožňujem a dievčatám sa to páči. Aspoň mi to hovoria. Sú pomerne pohodlné a nie sú vidieť pod obtiahnutými nohavicami. Pre mňa určite voľba číslo jedna.

Michal (25):

Boxerky sa mi nosia najlepšie, pretože mi pekne sadnú a sú skrátka najpohodlnejšie. Po väčšinu dňa ani neviete, že ich máte na sebe , a nikdy som sa nestretol s nohavicami, ktoré by mi na nich nesedeli.

Josef (30):

Zlatá stredná cesta. Boxerky nosia tí univerzálni ľudia, ktorí potrebujú, aby bolo všetko tak nejako akurát. Pre mňa sú však až príliš univerzálne. Nie sú to ani slipy, ani trenky. Proste kompromis a kompromisy nemám rád.

Arthur (20):

Milujem boxerky, pretože držia všetko na svojom mieste. Pre veľa príležitostí sú tou najelegantnejšou voľbou, a čo sa týka pohodlia, nikdy ma nesklamali. Mám dokonca súpravu podľa dní v týždni. Aj chlap by si mal spodnú bielizeň vyberať podľa konkrétnej príležitosti.

Petr (30):

Určite najlepší variant. Nerežú ani neťahajú, jednoducho geniálna voľba. V mojom šatníku majú určite najpočetnejšie zastúpenie. Vhodné pre akúkoľvek príležitosť. Pod oblek aj futbalový dres. Moja žena už mi našťastie inú spodnú bielizeň nekupuje.

IMG_4633

Ondra (18):

Nikdy by som nespal v inej spodnej bielizni. Jednoducho sú neskutočne pohodlné. A o tom, že se najviac hodia na spanie, svädčí aj tá fotka s preleženými boxerkami, čo mi ukazujete. Niečo iné samozrejme je, keď si cez ne natiahnete obtiahnuté nohavice. Potom sa všade vyhrňajú, zarezávajú a to nie je príjemné.

Michal (25):

Boxerkam se vyhýbam. Nedržia pevne okolo stehien, vykasávajú sa hore a režú ma do intímnych partií. Éra hiphopu a volných nohavíc, v ktorých se dali aspoň ako tak nosiť, už pominula. Niet divu! Kto sa na to mal pozerať? Vyťáhané boxerky a nohavice na kolenách. Hrozné! A k obleku sa to nehodí.

Josef (30):

Voľnosť nadovšetko! Boxerky nosia tí kreatívni, čo potrebujú priestor. Táto spodná bielizeň je najlepšou cestou k sebevyjadreniu. Len jednu variantu mám radšej než boxerky. Chodiť naostro.

Arthur (20):

Toto nosiť absolútne nezvládam. Nedokážem si predstaviť, že mi niekto natiahne taký stan na prdelku. Tieto drevorubačské, kockované motívy nie sú podľa môjho vkusu. Radšej volím obtiahnutejšie a elastickejšie varianty pánskej spodnej bielizne.

Petr (30):

Boxerky sú super na doma alebo do voľnejších nohavíc. Alebo na spanie. Pod veľmi obtiahnutými nohavicami sa ale zarezávajú a to nie je veľmi príjemné. Proste musia byť akurát. Nosil som ich častejšie, keď som bol mladší, dnes už iba zriedkavo.

Ak sa vám článok páčil, mohlo by vás tiež zaujímať
ďalšie články