Práve čítate

Čo budú na jar nosiť blogerky?

3411  
Zdieľať: 

Čo budú na jar nosiť blogerky?

Jar je predo dvermi, čo sa snáď už čoskoro prejaví nielen na počasí, ale aj na tom, aké oblečenie budeme vídať okolo seba. Aby sme nabrali inšpiráciu a silu pre jarný vietor v šatníku, čo sa nezadržateľne blíži, spýtali sme sa našich obľúbených blogeriek, čo budú tento rok nosiť a čo majú na jari najradšej.

7. 3. 2016 5 min. čítania Redakce
Čo budú na jar nosiť blogerky?

Nicole z blogu A Cup of Style

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jar je čas prechádzok a kávy v tégliku. Vezmem si ju so sebou, pustím si hudbu do slúchadiel a namiesto električky sa radšej prejdem pešo. Mesto je nádherné a keď práve nemám podpätky, baví ma chodiť po jeho mačacej dlažbe. Nechám za sebou viať kabátik a užívam si slniečka!

 

Dominika z blogu Dom by Dom

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jar je moje najobľúbenejšie ročné obdobie. Konečne sa skončí čas zlých nálad, neproduktivity, zamračeného počasia a čierno-čierneoho obliekania. U mňa to z veľkej časti funguje tak, že moja nálada sa odráža v oblečení, preto sa teším, že konečne vytiahnem všetko farebné, čo v skrini nájdem, a nahradím tým tmavé farby, čo som nosila doteraz. Z hľadiska módy je pre mňa jar synonymom pastelových farieb. Svetlomodrá, svetloružová a broskyňová, to sú moje favoritky, a z každej z nich mám niekoľko kúskov, ktoré celú jeseň a zimu ležali smutne v skrini.

Pretože rada kombinujem jednotlivé štýly, baví ma „rozbiť“ krásu romantickej blúzky potrhanými džínsami a cítim sa v tom oveľa viac svoja, než keby som mala napríklad úzke čierne nohavice.

Celkovo by sa dalo povedať, že mojou obľúbenou jarnou činnosťou sú prechádzky po veľkomeste. Bývam v ňom totiž len celkom krátko, a tak ma hrozne baví objavovať nové zákutia a zisťovať, kde sa čo na seba napája. Jar je jednoducho obdobie, keď sa v každom z nás prebudí kreativita, sme oveľa produktívnejší, veselší a tiež farebnejší. A to sú určite dôvody, prečo je toto obdobie medzi všetkými všeobecne veľmi obľúbené!

 

Simona z blogu Style Cookbook

4405

Marec je mesiac, keď sa pomaly prebúdzam zo zimného spánku, nesmelo vyťahujem zo skrine prvé jarné kúsky a užívam si predlžujúce sa dni. Vonku ešte nie je tá pravá jar, ale ja už bývam oveľa optimistickejšia ako vo februári, ktorý je pre mňa každý rok kritický.

Najradšej mám prechádzky počas víkendu, keď sa môžeme s manželom len tak túlať po meste, okolo rieky a prechádzať sa po miestach, ktoré už veľmi dobre poznám. Zaliezť si do obľúbenej thajskej reštaurácie a cestou objaviť nové zákutia vhodné ako pozadie pre módne kreácie. Na marci je najlepšie to, že občas sa už jar ukáže natoľko, že môžem konečne odložiť zimný kabát a vyjsť si len v obojstrannom ponče, ktoré sa dá nosiť na niekoľko spôsobov. A keď treba, dá sa použiť aj ako XXXL šál, ktorý príjemne zahreje. Na vytvorenie elegantnejšieho vzhľadu ho stačí prepásať pekným opaskom, obuť si lodičky a vyraziť napríklad na výstavu.

 

Lucka z blogu A Cup of Style

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na jar sa vždy teším na počasie, keď zahodím kabát, ohrniem si džínsy nad členky a vyrazím len vo svetri. Navyše nedám dopustiť na prúžky, ktoré mi za teplého počasia evokujú more a dovolenku. V tomto počasí sa mi aj oveľa lepšie píše a pracuje pre blog, mám skrátka lepšiu náladu a krajšie dni.

 

Veronika z blogu Czech Chicks

IMG_2572

Kedy než práve na jar si užiť trochu voľnosti. Uvoľnené a super štýlové sú aj mom džínsy. Mladistvým variantom sú voľnejšie džínsy so zvýšeným sedom, dokážu veľmi dobre zamaskovať širšie stehná, zároveň sa však hodia skôr pre užšie boky. Ideálna postava pre ne je teda športová, dôležitá je však celková súmernosť. Ak sa nebojíte nových strihov, vyberte si džínsy s dierou na kolenách, je to hit tohtoročnej sezóny.

Mom džínsy sa nosia zásadne vyhrnuté alebo ustrihnuté nad členkami a najlepšie sa k nim hodí top či košeľa, ktorá sa zasunie do džínsov, čo opticky predĺži nohy. Na jar si k džínsom pokojne obujte pohodlné tenisky a ak sa nebojíte trochu odviazať, dajte si na hlavu kulicha, ten sa dá nosiť nielen v zime, ale pokojne aj na jar.

 

Nikola z blogu Brixhauz

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Do jari chýba už len pár dní. Tiež sa jej nemôžete dočkať a odpočítavate dni rovnako ako ja? Už aby sme nadobro mohli odhodiť kabáty a teplé čižmy, však? A viete na čo sa najviac teším? Na jarné prechádzky. Keď si vybavím jar, okamžite sa mi v hlave spojí s prechádzkami. S prírodou, teplým vetrom, rozkvitnutými stromami, spievajúcimi vtáčikmi a v neposlednom rade s jarnou módou. Tá pre mňa na jar znamená odpútať sa od celočierneho oblečeniaa siahnuť napríklad po modrej, ružovej, hnedej či nejakej inej veselšej farbe. Jar je predsa veselá, nie? :)

A so zmenami farieb prichádza aj zmena strihov. Tým mám napríklad na mysli natiahnuť si sukňu či šaty namiesto nohavíc a potom už len vytiahnuť päty z mesta a nechať sa uniesť prírodou. A presne to som urobila. Strávila som víkend vo svojom rodnom malom meste. Čiernu som vymenila za modrú, nohavice za sukňu, čižmy za tenisky a spolu s mamičkou vyrazila na prechádzku. :)

 

Hanka z blogu Czech Chicks

IMG_2620

Na jar si užívam dlhé dni a slniečko, vďaka tomu trávim viac času vonku. Po dlhej zime si rada s priateľmi zájdem do obľúbenej kaviarne, sadnem si na lavičku a doprajem si šálku dobrej kávy a niečo sladké. Milujem šedú farbu, takže či už letia neónové alebo pastelové odtiene, stále som verná šedej, aj na jar. Preto som si obliekla obľúbené nohavice a šedú denimovú košeľu, ktorá je nadčasová a ľahko ju možno skombinovať s džínsami, nohavicami i sukňou.

Jar je tiež ideálne obdobie pre vrstvenie a ja zbožňujem kardigany, preto som si vzala maxi sveter. Vy si ku košeli pokojne oblečte koženú alebo denimovú bundu. Keď dávate prednosť elegancii, siahnite po saku. Milovníci ležérneho štýlu rovnako ako ja si ku košeli môžu obliecť kardigan alebo sveter, skvele bude vyzerať aj nadčasový trenčkot.

Ak sa vám článok páčil, mohlo by vás tiež zaujímať
ďalšie články