Práve čítate

Čo o vás prezradí farba spodnej bielizne?

5597  
Zdieľať: 

Čo o vás prezradí farba spodnej bielizne?

Internet a dámske časopisy sa často hemžia „veštením“ z farieb spodnej bielizne. To, po čom siahneme, údajne môže prezradiť niečo o našej povahe alebo aktuálnom psychickom rozpoložení. Čo myslíte, môže na tom naozaj niečo byť?

15. 4. 2020 3 min. čítania Redakce
Čo o vás prezradí farba spodnej bielizne?

Čierna na istotu

Čiernu vraj majú rady ženy, ktoré majú svoj život pevne pod kontrolou a nechcú, aby ich niečo prekvapilo. No jasné! Veď čierna pristane nám všetkým. Odtiaľ asi tá istota. Navyše, čiernu na ženách majú radi aj muži a kto by práve v tomto chcel stúpiť vedľa, však. V prípade čiernej bielizne jednoducho nejde o povahu, to nám nikto nevráti.

Ako to máte s čiernou vy?

Hlasovať

Biela pre krehké duše

Biela podľa všemožných názorov poukazuje na ženskú nesmelosť a strach z vybočovania. Vzbudzuje pocity nehy a nevinnosti. Je pravda, že bielou, rovnako ako čiernou, sa podľa nás nedá nič pokaziť. Je to neutrálna farba, ktorá by nemala chýbať v žiadnej zásuvke so spodnou bielizňou. A či platí to, čo sa o nej hovorí v spojení s povahou? Možno trochu áno – žena v bielom určite bude pôsobiť jemnejšie ako v strohej čiernej.

Hovorí podľa vás biela farba niečo o povahe?

Hlasovať

Ružová pre romantičky

Ružová má veľa odtieňov. Je to mladistvá farba a aj preto ju azda najradšej nosia tie, čo sa mlado naozaj cítia. Podľa všetkého by malo ružová spodná bielizeň naznačovať, že jeho nositeľka je romantička. A vlastne prečo nie? Aj podľa nás je ružová tak nejako spätá s láskou.

Pre koho je podľa vás vhodnejšia ružová bielizeň?

Hlasovať

Telová pre praktické ženy

Telová farba je v prvom rade hlavne praktickou záležitosťou – je jedno, pod akú farbu oblečenia si ju zoberiete. Keď vyberáte spodnú bielizeň pod biele topy, je (možno pre niekoho prekvapivo) telová vhodnejšia ako biela. Tá totiž môže byť až veľmi žiarivá a presvitať. A my sme sa dočítali, že telovú si obliekajú najradšej praktické ženy, ktoré v živote nestoja o žiadne pozlátka. Tak to spolu všetko asi súhlasí :-)

Máte v šatníku telovú spodnú bielizeň?

Hlasovať

Vzory a pastelové odtiene pre šťastné povahy

Pastelové farby si údajne rady obliekajú hravé ženy, s ktorými nikdy nie je nuda. Sú to večné optimistky. Ruka v ruke s pastelovými farbami idú aj vzorované látky. Pravda je, že farebnú, pastelovú alebo bláznivo vzorovanú bielizeň by si podľa nás len tak nejaká vážna dáma neobliekla, takže veríme, že si ju naozaj vyberú skôr také povahy, ktoré svet berú s ľahkosťou a vtipom.

Obliekli by ste si bláznivo farebnú spodnú bielizeň?

Hlasovať

Modrá pre urozprávané

Kto nosí modrú bielizeň, ten je vraj urozprávaný, miluje cestovanie, umenie a nepokazí žiadnu zábavu. So ženami v modrom sa teda človek nenudí, pretože sú komunikatívne, ale niekedy až príliš. Nech sa žiadny bielizňo-psychológ nehnevá, tu ide naozaj len o to, akú farbu má daná žena jednoducho rada.

Poznáte ženu, ktorá nosí modrú a sedí na ňu tento popis povahy?

Hlasovať

Čarovná fialová

Fialová by mala pôsobiť magicky a tajomne, čo vraj prezrádza, že žena v takej spodnej bielizni je spirituálne založená duša. Ani to sa nám nepotvrdilo. Zásadnejší poznatok je skôr to, že existujú muži, ktorí na ženách túto farbu vyložene neznášajú. A to nám pripadá ako oveľa pravdivejší a zaujímavejší fakt.

Pôsobí podľa vás fialová na ženách magicky a tajomne?

Hlasovať

Červená a vínová pre ohnivé srdcia

Žena, ktorá si vyberie červenú alebo vínovú bielizeň, o sebe podľa väčšiny časopisov hovorí, že má horúcu krv, je nespútaná a pýši sa vysokým sebavedomím. Podľa nás je hlavne dôležité vybrať si červenú v takom odtieni, aby nepôsobila lacno, čo sa ľahko môže stať. Určite sme ale zajedno v tom, že červená je zmyselná a preto si ju častejšie oblečú ženy v prípade, kedy vedia, že bielizeň nezostane len pod oblečením.

Ako sa cítite v červenej bielizni vy?

Hlasovať

Šedá pre tie, čo nechcú nič pokaziť

Keď je žena v pozícii, kedy si nie je istá, nosí spodnú bielizeň v šedej, ktorá je neutrálna a neprovokuje. Slovo neutrálna je v tomto prípade zásadné. Vďaka tomu, ako univerzálna šedá farba je, ide skrátka len o praktickú voľbu bielizne a žena môže mať povahu úplne akúkoľvek.

Vyjadruje podľa vás šedá neistotu?

Hlasovať

Akú farbu bielizne najčastejšie nosíte vy? A povedali by ste, že vypovedá niečo o vašej povahe? Podľa nás je najdôležitejšie, aby ste sa cítili pekne a je jedno, aká farba vám taký pocit prinesie.

Bielizeň, ktorá vám pristane

Bielizeň, ktorá vám pristane

Urobiť si radosť
Ak sa vám článok páčil, mohlo by vás tiež zaujímať
ďalšie články