Práve čítate

Volány, pastelové barvy a ďalšie trendy tejto jari v 6 outfitoch

3656  
Zdieľať: 

Volány, pastelové barvy a ďalšie trendy tejto jari v 6 outfitoch

Človek by povedal, že trendom tohto roku budú teplákové súpravy, tenisky a pyžamá. Ale kdeže. Rovnako ako každú sezónu je ideálny čas na to, predstaviť vám jarné trendy podľa nového katalógu Tchibo.

14. 4. 2021 3 min. čítania Love Fashion Janina
Volány, pastelové barvy a ďalšie trendy tejto jari v 6 outfitoch

Pre všetkých módnych nadšencov sú jarné a jesenné fashion week prehliadky v metropoliach ako Londýn, Miláno, Paríž a New York vždy dlho očakávanou akciou, kde veľké módne domy predstavia svoje vízie na ďalšiu sezónu. Nie každý trend je však lichotivý, nositeľný a zmysluplný. Je nutné uznať, že častokrát to býva v reálnom svete nepoužiteľná záležitosť.

V Tchibo sme pre vás vybrali trendy, ktoré dávajú zmysel pre „fashionistas“, ale aj basic kúsky, použiteľné v reálnom svete nás neobyčajne obyčajných žien. :-)

Pastelové farby

V novom katalógu dominujú hlavne tri farby. Biela, odtiene svetlomodrej a púdrová.

Nielenže sa tieto farby dajú vzájomne pekne kombinovať medzi sebou, ale bledomodrá a púdrová sú pomerne ľahko kombinovateľné aj s vecami, ktoré má v šatníku azda každá z nás. Pri fotení som primárne chcela, aby bol celý outfit naozaj jarný a pastelový, tak som pridala plisovanú sukňu vo farbách dúhy. Svetrík s “chunky” vzhľadom je k nej úplne super.

Krásne bude vyzerať aj k džínsom (či už modrým, čiernym, alebo bielym). Ale ak máte telové nohavice, aj taká bledomodrá a telová kombinácia by bola veľmi jarná, avšak decentná.

Nemálo žien v mojom okolí pestré farby neznesie a pri pohľade na ružovú sa im robí nevoľno. Pravda, nie každý odtieň sedí každej z nás. Faktorov je hneď niekoľko. Farba vlasov, farba pleti sú asi tie najhlavnejšie. Potom aj voľba strihu a materiálu je dôležitá. Napríklad 100 % bavlnená sukňa z plátna sa bude správať v rovnakom strihu úplne inak ako napríklad šifón. V druhej kombinácii ponúkame variant modro-biely.

Malé kabelky

Už minulý rok boli dosť na výslní. O čom hovorím? Malé kabelky. Tohtoročný trend hovorí, čím menšia, tým lepšia.

Za seba si však nedokážem predstaviť, že do kabelky nedám peňaženku, kľúče, telefón a vreckovky. V tomto momente môžeme pokojne povedať, že trend naozajstnej minikabelky ako pomyselnej kľúčenky nedáva v reálnom živote ženy zmysel. Ale snažila som sa pre vás vybrať a kombinovať prakticky!

Ukážeme si hneď dva outfity s tmavou sukňou z novej kolekcie. Na tele veľmi príjemná, hlboké vrecká a vysoký pás. To sú atribúty praktickosti a pohodlia zároveň. Plus vysoký pás opticky pretiahne nohy a zakryje spodné bruško. :-) To je win-win!

Kombinácia béžovej a naozaj tmavomodrej? Prečo nie! Naopak. Tmavá modrá je veľmi príjemná alternatíva namiesto smútočnej čiernej. Odtiene béžovej sú tiež v palete pastelov a tento rok boli videné dokonca aj v zime oveľa viac ako inokedy. Príjemné farebné osvieženie v chladných dňoch.

A kabelka? V praktickej veľkosti úplne ideálna aj k elegantnejším outfitom. Musím uznať, že táto sa Tchibo naozaj veľmi podarila. A to ako tvarom, tak aj veľkosťou.

Rovnaká sukňa, ale v inej kombinácii. Tentokrát s bielou mikinou a topánkami na podpätkoch. Aby sme mali ten pocit pastelovej jari. :-) Sukňa sa dá krásne zobrať nielen k teniskám, ale aj k vysokým topánkam. No a kabelka je v tomto prípade menšia a dopĺňa farbu topánok. Je ideálne veľká na kľúče, peňaženku a mobil. :-)

Volány

Volány sú osobne v mojich očiach každosezónnou záležitosťou. Ale tento rok ešte o niečo viac.

Keď vynecháme 70. roky a klasickú naberanú náprsenku primárne na blúzkach, ktoré si v 21. storočí oblečieme maximálne na karneval, dnešné varianty volánov sú jemnejšie. Dobre navrhnuté volánové šaty zo správne zvoleného materiálu dokážu pre oko veľmi lichotivo zahaliť postavu.

Aby sme si ukázali dva rôzne varianty, prvé máme šaty. V novom katalógu sú veľmi podobné. S dlhším rukávom, ktorý zakryje pažu po lakeť. V krásnej nebeskej modrej. Ja som zámerne zvolila na fotenie kontrast s ružovou v podobe sandálikov a tmavšou modrou kabelkou. Ale, krásna by bola aj béžová.

Tieto šatočky nemusíte nutne nosiť k topánkam na podpätku, naopak by sa dali krásne nosiť aj k teniskám.

Posledný tip dnešného článku je zase o volánoch. A tentokrát v púdrovo ružovom denime. Volány totižto nemusia nutne byť len na šatách. Ale pokojne na tope a k nohaviciam. V našom prípade k džínsom. A ako môžete vidieť, tak pri outfite máme použitý aj trend malých kabeliek a to hneď v pastelovej farbe. :-)

Ale nezabudnite na jedno… aj keď je niečo trendom, nie je nutné sa tým slepo riadiť. Stačí sa len inšpirovať a kombinovať podľa seba :)

Ak sa vám článok páčil, mohlo by vás tiež zaujímať
ďalšie články