Práve čítate

Na dovolenke len s jedným tričkom? Prečo nie.

4479  
Zdieľať: 

Na dovolenke len s jedným tričkom? Prečo nie.

Počas leta to určite zažijete aspoň raz. Stojíte pred otvoreným kufrom a neviete, čo si doň zabaliť. Ako si vziať čo najmenej vecí, aby sa z nich dalo vytvoriť čo najviac kombinácií?

16. 8. 2017 2 min. čítania A Cup Of Style
Na dovolenke len s jedným tričkom? Prečo nie.

Náš tip: Zoberte si veci, ktoré sa dajú skombinovať na niekoľko spôsobov a vzájomne spolu ladia. Aby sme vám ukázali, že to funguje, odfotili sme tri oblečenia, v ktorých sme použili vždy jeden rovnaký prvok ‒ toto obyčajné, ale pritom neobyčajné tričko. Obyčajné svojou neutrálnou bielou farbou a klasickým strihom. Neobyčajné zdobením na rukávoch, ktoré sa na leto perfektne hodia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c8 preset

1.Sukňa s trakmi

Traky sú originálnym prvkom, ktorý sa hodí k montérkovým šortkám i k sukni. Môžete si pod ne obliecť akýkoľvek top alebo len vrchnú časť plaviek a celkový dojem bude vždy vyzerať trošku inak. Preto sú ideálnym kúskom, ktorý počas dovolenky môžete vytiahnuť veľakrát a s ktorým sa môžete poriadne vyhrať.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c8 preset

2. Šortky

Aspoň jedny šortky si nájdu miesto vo väčšine kufrov, a to právom! Je to azda najuniverzálnejší kus letného odevu a vďaka nim vykúzlite množstvo kombinácií. Ja si napríklad rada okolo pása uviažem košeľu alebo mikinu. Nielenže mi potom nepripadá, že moje šortky sú príliš krátke, ale môžem si na ňu sadnúť na festivale na tráve alebo na pláži, a keď sa navečer trochu ochladí, mám hneď poruke ďalšiu vrstvu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c8 preset

3. Maxisukňa

Po celom dni strávenom na slniečku si rada oblečiem dlhšiu sukňu, ktorá ma ochráni pred lúčmi. S jednou šedou univerzálnou sukňou si na dovolenke vystačím, pretože si k nej dokážem obliecť každý top, ktorý si so sebou vezmem, a vytvorím tak množstvo kombinácií. Je najlepšou kombináciou na večeru v reštaurácii, kde sa sluší obliecť trochu elegantnejšie.

Tieto tri kúsky, plavky a zopár topov sa dajú dohromady kombinovať tak, že vytvoríte rôzne oblečenia na celý týždeň, ba aj na ešte dlhší čas. Stačí si len vybrať zo skrine také kúsky, ktoré sú dobre kombinovateľné. Želám vám jednoduché balenie a šťastnú cestu!

Ak sa vám článok páčil, mohlo by vás tiež zaujímať
ďalšie články