Práve čítate

Oslávte s nami Medzinárodný deň kávy

2472  
Zdieľať: 

Oslávte s nami Medzinárodný deň kávy

A aby ste si to užili ešte o niečo viac, v kamenných predajniach a internetovom obchode Tchibo môžete v prvých dvoch októbrových týždňoch využiť akciu 2 + 1 na všetku mletú kávu Tchibo. Vyberte si podľa chuti a užívajte si jedinečnú sviatočnú atmosféru.

29. 9. 2017 2 min. čítania Redakce
Oslávte s nami Medzinárodný deň kávy

Milovníci kávy, traste sa, už je to tu! 1. október, deň, keď všetci spolu so šálkou v ruke oslávime našu spoločnú lásku, silnú ako horúca káva, sa blíži míľovými krokmi. Či už oceňujeme jednoduchú a plnú chuť ristretta alebo preferujeme sladké latte so škoricou, Medzinárodný deň kávy nás spája. Preto sme sa rozhodli, že tento výnimočný deň oslávime spolu s vami. V priebehu nasledujúcich dvoch týždňov vám ako malý darček ponúkneme 5 kávových receptov, ktoré vám poslúžia ako inšpirácia nielen pre priateľské posedenie, ale aj ako občerstvenie na divokom večierku alebo počas dlhých rozhovorov s najlepšou kamarátkou. Mňam!

Kávová granita

Prvý recept vás naladí na sladké spestrenie dňa v podobe kávového dezertu granita. Jeho výnimočnú chuť môžete zladiť so šálkou kávy s výraznou chuťou.

Prehrať znova

Ľadová káva

Osviežujúca ľadová káva sa hodí nielen na ochladenie počas horúcich letných dní a vďaka tomuto receptu si ju môžete užívať celoročne, či už sami alebo v spoločnosti vašich priateľov.

Prehrať znova

Coffee tonic

V tomto videu sa presunieme na divoký večierok, na ktorý môžete priateľom pripraviť jedinečné a krásne farebné pohostenie coffee tonic.

Prehrať znova

Kávový cheesecake

Tento recept je ako stvorený pre maškrtníkov kávy najväčšieho kalibru. Oslaďte si život s kávovým cheese cake.

Prehrať znova

Espresso biscotti

Kávový chlebík vám zaručene zlepší náladu. Či už ako olovrant alebo ako občerstvenie ku káve, trochu námahy pri jeho príprave určite ľutovať nebudete.

Prehrať znova
Ak sa vám článok páčil, mohlo by vás tiež zaujímať
ďalšie články