Práve čítate

Poháriky do kúpeľne

2795  
Zdieľať: 

Poháriky do kúpeľne

Úložné priestory predstavujú jeden z najväčších problémov väčšiny kúpeľní. Či už žijete v byte alebo v dome, málokedy sa vám do kúpeľne vojde všetko, čo by ste chceli alebo potrebovali. Veci sa potom nepekne kopia, vlhnú a na policiach, umývadle či v sprchovacom kúte sa vytvára špina, s ktorou si aj napriek najlepšej vôli nedokážete poradiť. Našťastie je tu množstvo alternatívnych možností, ktoré vďaka troške tvorivosti a dômyselnosti môžete využiť aj vy a navyše recykláciou odpadových materiálov prispieť svojou trochou k ochrane životného prostredia.

3. 7. 2017 2 min. čítania Redakce
Poháriky do kúpeľne

Pripravili sme pre vás originálny návod, ako si jednoducho vytvoriť dekoratívne a pritom veľmi praktické a úsporné úložné priestory v kúpeľni. Túto techniku môžete aplikovať nielen na poháriky, ale aj na oveľa väčšie boxy, odpadkové koše alebo napríklad na škatuľky na šperky. Stačí len zohnať box z vyhovujúceho materiálu a vyhovujúcej veľkosti a potom ho už len ozdobiť podľa vlastných predstáv. Poobzerajte sa doma, uvidíte, že takýchto predmetov nájdete naozaj dosť.

kelimky do koupelny (12)

Potrebujeme

prázdne plechovky alebo plastové boxy
prírodné povrázky rôznych hrúbok a odtieňov (podľa vlastného uváženia)
tekuté lepidlo (napr. Herkules)
štetec
nožnice

kelimky do koupelny (8)

Postup

Plechovku a box najprv poriadne umyjeme a osušíme, aby na nich lepidlo dobre držalo. Štetec namáčame do lepidla a na povrch nanášame dostatočne hrubú vrstvu, na ktorú potom precízne namotáme špagát. Snažíme sa, aby medzi jednotlivými radmi nezostávali rozstupy a ak sa tak stane, dodatočne ich k sebe prisunieme. Takto pokračujeme po celom obvode nádoby.

kelimky do koupelny (2)

TIP: Ak sa na výrobu takýchto kelímkov necítite, nebojte sa staviť na istotu a skočte si pre ne do nášho obchodu.

Ak sa vám článok páčil, mohlo by vás tiež zaujímať
ďalšie články