Práve čítate

Pracovný týždeň v jednej košeli

3712  
Zdieľať: 

Pracovný týždeň v jednej košeli

Skombinovala som jednu bielu košeľu rovno na päť spôsobov - na každý deň v pracovnom týždni jeden.

9. 10. 2017 2 min. čítania A Cup Of Style
Pracovný týždeň v jednej košeli

O tom, že biela košeľa patrí do každého šatníka, počúvame zo všetkých strán. Je skvelým spoločníkom pre každú príležitosť, formálnu aj každodennú. Každá žena by preto mala vlastniť minimálne jednu, ktorá jej dobre padne. Môže slúžiť ako základný kúsok do tých najrôznejších outfitov, čo som sa v dnešnom článku rozhodla dokázať.

Pondelok

Začneme rovno jedným formálnejším variantom. Kockované sako a čierne rovné nohavice si môžete spolu s košeľou vziať na pracovnú schôdzku, ale zároveň je tento outfit dostatočne pohodlný aj na to, aby ste v ňom strávili celý deň v meste. Na akcie, ktoré nie sú úplne formálne, sa ale hodí vziať si na ne niečo elegantnejšieho, v tomto prípade je skvelou voľbou vymeniť nohavice za džínsy a obuť podpätky. Výsledná kombinácia bude sympatická ležérna elegancia.

Utorok

V druhom outfite som košeľu použila len ako jemný prvok v podobe golierika vykúkajúceho z mikiny. Takto si ju môžete obliecť pod akýkoľvek sveter a skombinovať, ako len vás napadne. Vďaka golieru bude celý outfit ešte zaujímavejší.

Streda

Keď košeľu rozopnete, oblečiete si cez ňu nejaký iný top a vyhrniete rukávy, máte z nej hneď úplne nový kúsok. Ja som si ju obliekla na biele tielko, čo podľa mňa pôsobí ako celok veľmi príjemne. Táto kombinácia sa navyše hodí aj na dni, v ktoré sa musíte pripraviť na niekoľko udalostí. Napríklad na dôležitú schôdzku si môžete košeľu zapnúť, cez deň si ju nechať ležérne rozopnutú a večer, keď vyrazíte do spoločnosti, ju môžete zložiť do kabelky a nechať si iba top, ktorý máte pod ňou.

Štvrtok

Že šaty a košele spolu neladia? Záleží na tom aké! Napríklad tieto ľanové šaty, ktoré majú úplne klasický, univerzálny strih, vyzerajú dobre navrstvené. V tomto prípade s košeľou – teda konkrétne vykukujúcim golierikom – a rukávmi. Vďaka tomu tieto šaty zvládnem nosiť aj v zime a ešte im dodám variabilitu.

Piatok

Na piatok ten najležérnejší outfit- košeľa a džínsy. Jasná kombinácia, ktorá nikoho neprekvapí? Aj ona sa ale dá doladiť do detailov. Zvoľte džínsy, ktoré vám naozaj padnú a sú reprezentatívne – nie sú sprané, vyťahané a podobne. Košeľu zapnite až ku krku a pod golier si dajte jemný náhrdelník. Rozopnite košeľu zospodu až k lemu nohavíc, jednu polovicu zastrčte dovnútra a druhú nechajte voľne splývať. Outfit ešte dolaďte peknými topánkami a výrazným rúžom, a zrazu sa niečo, čo mohlo na prvý pohľad pôsobiť ako obyčajná kombinácia, môže stať tou najviac šik záležitosťou.

Ak sa vám článok páčil, mohlo by vás tiež zaujímať
ďalšie články