Práve čítate

V zime nemusíte vyzerať ako snehuliak

2770  
Zdieľať: 

V zime nemusíte vyzerať ako snehuliak

Asi všetci sa zhodneme na tom, že oblečenie do zimy by malo byť predovšetkým teplé. Malo by byť však aj pohodlné a vyrobené z príjemných materiálov. A malo by nám aj pristať! Zimné oblečenie totiž nezahŕňa iba páperové bundy a teplé nohavice.

2. 11. 2016 2 min. čítania Sexy Mamas
V zime nemusíte vyzerať ako snehuliak

Určite sa oplatí investovať aj do nejakého slušivého kabáta alebo streetovej bundy (rozumej bundy do mesta, nie na lyže). Lebo úplne najvrchnejšia vrstva je tá, ktorá je v zime hlavná – a zároveň aj najviac na očiach. Výber nech každý zváži podľa typu svojej postavy a módnych preferencií. V dnešnej dobe sa dá zohnať prakticky čokoľvek. Je však fajn mať na zimu dlhšiu bundu alebo kabát, až pod zadok, pretože v tých nám bude rozhodne teplejšie ako v bunde do pása. Určite sa nedopustíte módneho faux pas, keď si oblečiete slim nohavice alebo teplejšie legíny, ktoré môžete ľahko nasúkať do čižiem alebo obľúbených pohodlných kapcov.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zima, to je vrstvenie! Ak nie je naozaj treskúci mráz, môžete si vziať aj ľahší blejzer alebo kabátik, pod ktorý môžete mať vrstvy ako cibuľa: tielko, top, sveter. Veľkú službu v tomto prípade urobí poriadne huňatý, hrejivý šál alebo obľúbené tunely. Nezabúdajte ani na slušivú čiapku a rukavice! Tieto doplnky dokážu skvele pozdvihnúť aj zdanlivo nudné a opozerané oblečenie na vyšší level.

Čo sa týka farieb, na jeseň a v zime bývame trochu umiernenejší, ale to neznamená, že musíme chodiť v čiernej! Naopak, nebojte sa rozžiariť ulice farbami, aj keď to zrejme nebudú vyložene neónky. Vynikajúco vyzerajú sivé odtiene ‒ od najsvetlejšieho, takmer bieleho, až po ten najtmavší. Výborne sa kombinuje aj béžová farba. A nemusíte sa báť ani petrolejových a vínových odtieňov.

Skrátka, zima tu nie je preto, aby sme sa zakuklili do neforemných kabátov a búnd a čakali na jar! Užite si zimnú módu práve pre jej variabilitu a nekonečné možnosti kombinovania doplnkov.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ak sa vám článok páčil, mohlo by vás tiež zaujímať
ďalšie články