Práve čítate

Vybrali sme kúsky z novej jarnej kolekcie a vyskúšali, ako nám sadnú. Pastelová jar je tu!

4365  
Zdieľať: 

Vybrali sme kúsky z novej jarnej kolekcie a vyskúšali, ako nám sadnú. Pastelová jar je tu!

Pastelové odtiene sú v jarnom období už takou tradíciou. A ja sa tomu vôbec nedivím! Veď aj prebúdzajúca sa príroda čaruje týmito farbami v pozvoľna sa otvárajúcich kvetoch. Jarné prechádzky ma vždy priam vyzývajú na to, aby som si na ne obliekla jemné módne kúsky.

15. 4. 2022 3 min. čítania Helena Suchá
Vybrali sme kúsky z novej jarnej kolekcie a vyskúšali, ako nám sadnú. Pastelová jar je tu!

Z novej jarnej Tchibo kolekcie som si vybrala niekoľko outfitov, ktoré doslova privolávajú prvé slnečné lúče a mám radosť, že už sa počasie začína pomaly umúdrovať a dovolí mi vzdušné materiály vyniesť von.

V katalógu dominujú svetlé odtiene žltej, ružovej, zelenkavej a modrej, ale nájdete tam aj niekoľko kúskov v neutrálnych farbách, ako je béžová alebo biela. Nebojte sa kombinovať jednotlivé pastelové farby medzi sebou a pokojne choďte aj do outfitu „tón v tóne“! To všetko je špeciálne na jar dovolené a takéto kombinácie vyzerajú sviežo a veselo.

Napriek tomu, že lačne hltám každý preslnený deň, musím počítať aj s nečakanými aprílovými situáciami. Nie som práve dáždnikový typ a oveľa radšej sa pred ľadovou jarnou sprchou skryjem do pršiplášťa. Po ten som sa vybrala do kolekcie z minulého týždňa. Baví ma jeho mentolová farba aj priehľadné detaily v podobe vreciek a sťahovacieho pásu. Kupujem si vždy o číslo väčší, aby som pod neho mohla skryť menší batoh. Aj keď ten, čo vidíte na fotkách, je vodoodpudivý.

V zime sa môj šatník väčšinou zahalí do čiernej, podobne to mávajú aj moje kamarátky. Na jar sa ale s prírodou prebúdza aj naša túžba po farbách. Prechodná bunda, ktorú vidíte na fotke, je vyrobená s recyklovaných materiálov, odpudzuje vodu, ale hlavne… je obojstranná! S pastelovými nohavicami vyzerá dobre v miernejšej modrej, ale k džínsom ju jednoducho obrátite na ruby a zaraz máte úplne nový outfit.

Nielen farby sa menia podľa módnych trendov. Trendy zasahujú aj do materiálov. V poslednom čase rastie obľuba udržateľných materiálov, ktoré sa prelínajú aj naprieč kolekciami Tchibo a nie je tomu inak ani v tej aktuálnej. Nájdete tam napríklad merino tričká s certifikátom RWS, teda z vlny oviec chovaných zodpovedným spôsobom. Veľa kúskov je tiež vyrobených z celulózových vlákien, LYCRA®, z certifikovanej biobavlny alebo z recyklovaného polyesteru. Ako napríklad žltá plisovaná sukňa, ktorá je podľa mňa ikonickým kúskom celej kolekcie a úplne som si ju zamilovala.

jak nosit plisovanou sukni

sukně a džínová bunda

K žltej sukni dobre ladí džínsová bunda a je jedno, či siahnete po modrej, bielej alebo ružovej. Sukne tohto strihu nosím vysoko v páse, kde to dobre lichotí postave a dovnútra zastrčím obyčajné jednofarebné tričko. Samozrejme by táto sukňa vyzerala skvelo aj s podpätkami, ale ja mám radšej trošku športovejší štýl, a preto si ju obliekam s teniskami. Najlepšie sú podľa mňa jednofarebné biele, ale keď si zoberiem čierne tričko, pokojne s ním zladím aj farbu topánok. Ako voľnočasová kombinácia, ktorá je zároveň nesmierne pohodlná, je skvelá jednofarebná mikina, ktorú necháte voľne pretiahnutú cez sukňu, prípadne voľnejší sveter.

Baví ma, že sa do módy zase vrátili džínsové sukne. Nosia sa v dĺžke midi, ale aj ku kolenám. S teniskami a bavlneným tričkom sú príjemným variantom na voľný čas.

Keď si oblečiem jednoduchý outfit, ako je jednofarebná sukňa a basic tričko, rada ho zjemním doplnkami, ktoré mu dodajú ženskosť. V novej kolekcii ma zaujali šperky so syntetickým opalitom, ktorý sa v jarnom slniečku nádherne ligoce, a tiež pastelový šál ušitý z ľanu a viskózy. Šálom môžete okrem svojej postavy pekne osviežiť aj kabelku alebo košík, s ktorým vyrazíte na trhy.

Tip: Mrknite sa na článok plný návodov na to, ako si uviazať šatku.

jarní outfity 2022

Ja som sa k tomuto trendu zatiaľ neodhodlala, ale na mojich kamarátkach sa mi vážne páči. Hovorím o kombinácii vršku rovnakej farby aj materiálu, v tomto prípade o žltých džínsoch a k nim žltej džínske. Čo na tento trend hovoríte vy?

Kombinácia kúskov rovnakého materiálu aj farieb:

Hlasovať

Musím priznať, že to, čo si na seba ráno oblečiem, ovplyvňuje po zvyšok dňa moju náladu. Základom je cítiť sa pohodlne, to je jasné. Ale všimla som si, že keď namiesto mojej klasickej  čiernej vyrazím medzi ľudí v o niečo veselších farbách, aj ja sa tvárim doslova ako slniečko a každodenné starosti mi prídu tak nejako menšie.

Ak sa vám článok páčil, mohlo by vás tiež zaujímať
ďalšie články